Hızlı bir şekilde yaptığınızda sadece birkaç dakika içinde istediğiniz dolgun dudaklar sahip olabilirsiniz. Makyajla dudak büyültme nasıl yapılır? Makyaj teknikleri ile dudak büyültme yöntemlerini hazırladık.

Dolgun ve kalın görünen dudaklara sahip olabilmek için dudak bakımı ve doğru makyaj tekniklerini öğrenmeniz gerekir. Doğal yöntemler ile uygulanan dudak peelingleri ve dolgunlaştırıcı doğal yağ desteği ilk adım olacaktır. Bu bakımların dışında ise makyaj tekniklerinden yardım alabilirsiniz.

makyajla_dudak_buyutme.jpg

Makyajla Dudak Dolgunlaştırma

Dudakları Nemlendirin

Her makyajdan birkaç dakika önce mentol ya da nane yağı içeren lipbalmlar ile dudaklarınızı nemlendirin. Nane yağı dudakların daha dolgun ve büyük görünmesini sağlar.

Dudak Kaleminizi Seçin

Kaliteli ve bozulmalara neden olmayacak dudak kalemi seçmelisiniz. Ruj renginiz ile uyumlu olan kalem seçin. Kalemi dudaklarınızın dışına taşırmayın. Belirgin bir çerçeve çizin ve içini boyayın.

Beyaz ya da Şeffaf Kalem

Dudak kaleminin sabitlenmesi ve doğal aydınlatma sağlanması için etrafına açık renkli dudak kalemi ile ışık verebilirsiniz.

Nude Tonlar Kullanın

Piyasada satılan birçok nude ruj arasından ten renginiz, dudak renginiz ve diş renginiz ile en uyumlu olabilecek ruju bulmanız gerekir. Dudaklarınızda deneme yapmadan nude ruj satın almayın.

Parlatın


Dudak makyajınız bittikten sonra dudaklarını lip gloss ile daha canlı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Şeftali rengi ve doğal pembelik içeren renkli parlatıcıları kullanabilirsiniz.