Migren Ağrısını Geçirmek İçin Doğal Çareler

Miğren ağrınızı hafifletmek için sizlere doğal çözümlerimizi paylaşacağınız. Umarım bu doğal çareler baş ağrınızı geçirmesinde yardımcı olacaktır. Ciddi bir baş ağrısı türü olan migren 4 ile 72 saat sürebilir. Neyse ki miğren için doğal çarelerimiz var.

Migren Ağrısını Geçirmek İçin Doğal Çareler

Migren_Agrisi_Zencefil_Limon.jpg


Zencefil ve Limon Çayı

Zencefil, ağrı kesici özelliği vardır.Zencefil limon ile birleşince kan damarlarının rahatlamasına ve baş ağrılarını azaltmasına yardımcı olur. Gelelim baş ağrısını hafifletmek için tarifimize...

Malzemeler
  • 1 bardak su
  • 1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil kökü
  • Yarım limon suyu
Zencefilli Limon Çayı Nasıl Yapılır?

1 bardak suyu kaynatın. Daha sonra rendelemiş olduğunuz zencefil kökünü ve limon suyunu ekleyin. 6 dakika demledikten sonra süzün. Bu çayı yudum yudum için günde 3 kez tüketebilirsiniz.


Doğal Baş Ağrısı İlacı Gümüşdüğme Çayı

Gümüşdüğme bitkisi baş ağrısı kesmek ve sakinleştirici olarak kullanılcak harika bir çaydır. Aktarlarda bulabilirsiniz. Şiddetli miğren ağrılarını azaltabilir. Gelelim tarifimize...

Malzemeler
  • 1 bardak su
  • 1 yemek kaşığı gümüşdüğme bitkisi
Gümüşdüğme Çayı Nasıl Yapılır?

Suyu ısıtın kaynayınca gümüşdüğme bitkisini ekleyin. Oda Sıcaklığında 10 dakika demleyin. Miğrenin belirtileri olduğunu düşündüğünüzde bu çayı için. Güde 2 kez içebilirsiniz.

Migren_Agrisina_Dogal_Careler_Zeytinyagi_Limon.jpg


Miğren Ağrısına Etkili Bir Doğal Çare: Zeytinyağı ve Limon !

Zeytinyağında bulunan yağ asitleri migren ağrısını tedavi etmek için yardımcı olucaktır. Gelelim tarifimize..

Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
Zeytinyağı ve Limon Karışımı Nasıl Kullanılır ?

Zeytinyağını ve limonun suyunu iyi bir şekilde karıştırın. Miğren ağrısı belirtileri olduğu an bunu için. Tedavi olarak içmek isterseniz haftada en az 3 kez tüketebilirsiniz.