Minyon Hollywood starları görsel yanılsamalar ile olduğundan daha uzun ve ince görünmeyi başarıyor. Ünlülerin stil danışmanlarının hazırladığı harika tüyoları sizin için paylaşıyoruz. Bu kıyafet seçimleri ile kendinizi daha uzun boylu gösterebilirsiniz.

Mini Etek Ve Stiletto

Bacak boyunuzu uzun göstermek için bu yöntemi deneyebilirsiniz. Mini etek yerine dizin hemen altından biten kalem etekler ile de aynı etkiyi yaratabilirsiniz. Sivri burunlu ayakkabılar bacaklarınızın daha ince ve uzun görünmesine yardımcı olacaktır.

minyon_kadin_kiyafet_secimi.jpg


Kısa Pantolonlar

Pantolon seçimlerinize özen göstermeniz gerekir. Bilekte potluk ve fazla kumaş görüntüsü bacaklarınızın daha kısa görünmesine neden olabilir. Bu durumu engellemek için tam bilek boy ya da biraz daha kısa olan pantolonları tercih edebilirsiniz.

Siyahın Büyüsüne İnanın

Tamamen siyah renklerde giyinmek ve siyah topuklu ayakkabı tercih etmek aynı rengin sizi daha uzun göstermesine yardımcı olabilir. Diğer renklerde aynı renk giyinirken tonların geçişine özen göstermelisiniz.

Belinizi Vurgulayın

Beli vurgulamak sizin daha ince görünmenize yardımcı olabilir. Kum saati izlenimi oluşturarak daha uzun görünmenizi de sağlar. Belinizde kullanabileceğiniz kalın bir kemer ya da gece elbisenizdeki beli vurgulayan bir detay olduğunuzdan daha uzun görünmenizi sağlayacaktır.

Yüksek Bel Pantolon

Kısa bir üst ve yüksek bel bir pantolon uzun görünmek için en sık kullanılan hilelerden biridir. Doğru ayakkabıyı tercih ettiğinizde istediğiniz sonucu alabilirsiniz.

Doğru Oversize Kıyafetleri Seçin

Normal ölçülerinizin dışında oversize kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Bu giysi seçiminde bilmeniz gereken en önemli nokta ise katman halinde oversize kıyafetler seçmemelisiniz.

minyon_kadin_moda_giyim.jpg


Doğru Topukluları Seçin

Günlük hayatta topuklu ayakkabı giymekte zorlanıyorsanız doğru ayakkabıyı bulamamış olabilirsiniz. Kısa ya da uzun topukları olan doğru ayakkabıyı birçok model arasından seçebilirsiniz. Kitten heel olarak bilinen topuklu ayakkabılar kısa boylu kadınların en sık tercih ettikleri modeller arasında yer alıyor.

Uzun Bir Ceket Seçin

İyi dikilmiş ve üzerine oturan bir ceketi günlük hayatınızda birçok kıyafet ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Düz ve uzun bir görüntü ile sizde daha uzun boylu ve ince görünebilirsiniz.
  • Beğen
Reactions: Mune