Evliliğin tutku dolu o ilk zamanları cicim ayı olarak adlandırılır. Cicim ayı geçtiğinde mutlu çiftlerin gözlerindeki aşk perdesi kalkar ve gerçekler ile yüzleşilir. Mutlu bir evliliğin sırları ve evliliği kurtarmanın yolları nelerdir diye merak edenler buraya!

Güçlü Bir İletişim Her Şeyi Çözer!
Günlük hayatın koşturmasına kapılıp sevdiğiniz kişileri ihmal ediyor ya da doğru bir şekilde iletişim kuramıyor olabilirsiniz. Evliliğinizde çatırdılar olduğunda bunu biz dili kullanarak yüz yüze konuşmanızda fayda var.

mutlu_evlilik_icin_tuyolar-600x411.jpg


Küçük Sürprizler Yapın!
Monoton bir hayat hem evliliği hem de uzun süren ilişkileri yokuşa doğru çeker. Tırmanabilmenin yolu ise küçük sürprizlerden geçiyor. Ona beklemediği bir anda hediye alabilir ya da ufak bir tatil kaçamağı ayarlayabilirsiniz. Bu sayede ilişkinize de heyecan katmış olacaksınız.


mutlu_bir_evlilik_sirlari_nelerdir-600x447.jpg


Kavgaları Uzatmayın!
Öncelikle geçmişe sünger çekmeyi öğrenemeyen çiftler hiçbir zaman huzurlu olamaz ve sürekli kavga eder. Eşimle sürekli kavga ediyoruz diyorsanız ters giden bir şeyler var demektir. İnsanlar farklı fikirlere sahip olsa da karşısında olan kişinin düşüncelerine saygı duymalı. Yapılan kavgalar asla uzatılmamalı ve tekrar açılmamak üzere çözüme kavuşturulmalıdır. Aksi durumda her iki tarafta zarar görür ve yıpranır.

Karımla sürekli kavga ediyoruz diyorsanız sabırlı bir şekilde ona ne istediğini sorun ve buna uygun bir şekilde hareket edin.

Her şeyden önce hangi tür erkekle evlenilmez ya da hangi kadınla bir yuva kurulmaz konusunda bilgi sahibi olunmalıdır. Evlilik hayatta attığınız en büyük adımdır.

mutlu_evlilik_sirlari_tuyolari_tavsiyeler-600x336.jpeg


Evliliği Kurtarmanın Etkili Yolları Tıklayın !

Sonsuza kadar devam edecek evlilik için 9 sır Tıklayın !

İlişkim Kötüye Gidiyor Ne Yapmalıyım? Tıklayın !

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanır? Nasıl Erkekler İle Evlenilir? Tıklayın !
Nasıl Bir Erkekle Evlenmeli? Tıklayın !