Çalışan bir bayansanız ve de zamanınızın büyük çoğunluğunu ofis ortamında geçiren biriyseniz şık olmanın yollarını bilmelisiniz.

Biliyoruz her güne farklı bir kıyafet ayarlamak kolay bir iş olmasa da ofis ortamında şık olmanın yollarını öğrenerek zorlanmadan kıyafet tercihi yapabilirsiniz.
ofis-ortaminda-sik-olmanin-yollari.jpg


Ofis Ortamında Nasıl Şık Olunur?

· Öncelikle gardırobunuzu bir düzene sokun. Sık giymekten hoşlandığını kıyafetleri belirleyin ve uzun süredir hiç giymediklerinizi dolabınızdan çıkarın. Bu sayede dolabınızda neyinizin olup olmadığını daha kolay anlayabilir ve ona göre kombin yaparsınız.

· Ofis ortamı her ne kadar koyu tonlar giyinmeyi kaldırsa da şık olmak için sezon renklerine de ağırlık vermelisiniz. Böylece hem modern bir görünüm kazanırsınız hem de şık olursunuz.

· Ofis ortamında her zaman şık olmaya yarayan parçalardan biri blazer ceket modelleri. Giydiğiniz güzel bir bluzun üzerine giydiğinizde daha kolay bir şekilde şıklığa kavuşabilirsiniz. Bu nedenle gardırobunuzda birkaç tane farklı renklerde mutlaka bulunsun.

· Bizce de elbisesiz şık olunmaz! O nedenle hemen elbise edinin ve gardırobuna koyun. Altına giyeceğiniz topuklu ayakkabılarla şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

· Her ne kadar iş kadını olup çantanızda birçok bulunmak zorunda olsanız da işe rahta gitmeniz açısından küçük çantaları tercih edin. Yani kullandığınız çantanın giydiğiniz kıyafetin önüne geçmesine izin vermeyin.

Ofis şıklığı için sizin önerileriniz neler?