Sabah hızlı bir şekilde hazırlanmanız gerektiğinde makyajınızı iş yerinde yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ofiste hızlı makyaj sırları ile doğru makyaj malzemeleri ile istediğiniz makyajı yapabilirsiniz.

Makyajınızı hızlı ve pratik bir şekilde yapabilmek için ihtiyacınız olan önemli malzemeleri ve nasıl yapabileceğinizi hazırladık. İşte ofiste hızlı makyaj sırları.

ofiste_makyaj.jpg

Ofiste Makyaj Nasıl Yapılır?

Ten Makyajı


Ağır yapılı ve uygulanması zor olan fondötenler için yeterli zamanınız olmayabilir. BB ya da CC kremler ile cildinize hafif bir aydınlık kazandırabilirsiniz.

Allık

Ten renginiz ile uyumlu olan bir allık cildinizi canlandırmanın en hızlı yoludur. Çene ve alın çevresindeki küçük uygulamalar ile bronzer etkisi de yaratabilirsiniz.

Göz Makyajı

Birkaç renkten oluşan farlar uzun süren işlemler gerektirir. Açık renkli ve size yakıştığınız düşündüğünüz tek renkli bir farı kullanabilirsiniz. Göz pınarlarınıza ten rengi göz kalemi uygulayarak gözlerinizi daha parlak ve canlı bir hale getirebilirsiniz. Rimelinizi iki kat uygulamanız günlük makyaj için yeterli olacaktır.

Dudak

Ağır olmayan makyajınız için kendinize en uygun rengi seçin. Dudak kalemi ile sabitleme şansınız yoksa açık renkli ya da nude rujları tercih edebilirsiniz.

Aydınlatıcı

Cildinizi daha canlı göstermek ve özen gösterilmiş bir makyaj etkisi için biraz aydınlatıcıyı yüzünüzün yüksek alanlarına uygulayabilirsiniz. Hafif dokulu ürünleri tercih edebilirsiniz.