Halk arasında bilinen ismiyle vazelin kullanarak olduğundan daha uzun ve gür kirpik ve kaşlara sahip olabilirsiniz. Düzenli uygulanması gereken bu yöntemi nasıl uygulamanız gerektiğini hazırladık.

Vazelin bilinen en eski nemlendiricilerden biridir. Gliserin, vazelin ve lanolin yağlarından oluşur. Suyun cilde hapsedilmesini sağlar ve cilt yapısının her zaman nemli kalmasına yardımcı olur. Kirpiklerinizin de sağlıklı bir şekilde uzayabilmesi için köklerinden beslenmesi ve kurumaması gerekir. Petrol jölesi olarak bilinen vazelin size bu konuda yardımcı olabilir.

kirpik_uzatma_petrol_jolesi.jpg


Petrol jölesini her akşam yatmadan önce kirpik diplerinize pamuklu çubuk yardımı ile uygulayabilirsiniz. Uygulamaya başladıktan ortama 3 hafta sonra kirpik yapınıza bağlı olarak değişimi gözlemleyebilirsiniz.

Vazelini uygularken fazla ürün kullanmamaya özen göstermelisiniz. Yağlı bir kremin gözlerinize girmesine neden olabilir. Sabah uyandığınızda göz çevrenizde de doğal bir ışıltı görebilirsiniz. Göz çevrenizi su ile yıkamanız yeterli olacaktır.

Kirpik Uzatma Yöntemleri için Tıklayın !
Kirpikleri Daha Hacimli Gösterme Yöntemleri için Tıklayın !
Yeşil Çayla Kirpik Uzatma Yöntemi için Tıklayın !