Hayatınızdaki kişi ile ilişkinizi canlı tutabilmek için şimdiye kadar birçok denemiş olabilirsiniz. Altın kural ise basit bir yaşam şekline geçiştir. Monotonluktan kurtulabilmek için her gün yeni bir geziye gidemeyebilirsiniz. İş çıkışlarında sürekli dışarıda bulanamayabilirsiniz. Evde basit ama etkili olan bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Eve Geldiğinde Ona İçten Sarılın

İster o size kapıyı açsın isterseniz de siz onu bekliyor olun. Kapıdan içeriye girdiğinizde ona içten bir şekilde sarılabilirsiniz. O bunu kalbinden hissedecektir.

Gözleriniz ile Gülün

Yanınıza geldiğinde ya da ona doğru baktığınızda ona içten gülümseyin. Bu onu derinden etkileyecek bir davranıştır. Kendisini çok mutlu hisseder ve o da gülümser.

Telefondan Uzaklaşın


Akıllı telefonlar hayatımızın bir parçası haline geldi. Sevgiliniz ya da eşiniz ile birlikteyken acil durumlar dışında telefonunuz ile ilgilenmeyin.

Takdir ve Teşekkür

Herkes yaptığı işlerin takdir edilmesinde hoşlanır. Özellikle erkekler bu konuda kadınlara göre daha hassastır. Günlük yaşamda size en küçük bir yardımında dahi ona teşekkür etmeyi alışkanlık haline getirin.

Bol Bol Sohbet


İlişkilerin en önemli kuralı iletişimdir. Onunla hayatınıza dair konuşun. Dinleyin, size gün içerisinde yaşadıklarını anlatmasını sağlayın. Onu önemsediğinizin farkına varsın.