Sevgilinizin size yalan söylediğini anlamak aslında çok zor değil. "Sevgilim yalan mı söylüyor?" diye düşünüyorsanız davranışları, cümleleri ve fiziksel hareketleri ile onu çözümleyebilirsiniz. Yalancı sevgili nasıl anlaşılır?

Sevgilinizin son dönemde değişen davranışlarına anlam veremiyor ve içinizde size yalan söylediğine dair şüphe varsa ne yapmalısınız? Ona sorduğunuz sorulara kaçamak cevaplar veriyor ve sizinle konuşurken değiştiğini hissediyorsanız bu maddelerden yardım alabilirsiniz.

sevgili_yalan_.jpg


Sevgilim Yalan Mı Söylüyor?

Sorularınıza Hemen Cevap Vermez

Mesajlaşırken sizin sorduğunu soruyu görmezden gelir ya da bir şeyleri bahane ederek cevap atmaz. Yüz yüze geldiğinizde ise soruları geçiştirmeye çalışır.

Tuhaf Bir Şekilde Gülümser


Size yalan söyleyen birinin gözlerine baktığınızda bunu hemen anlayabilirsiniz. Size gülümserken yapmacıktır. İçten olmayan gülümsemesi vardır.

Hareketli Olur

Sorduğunuz soruya en uygun cevabı aramak için kısa süresi olduğunun farkındadır. Artan kan basıncının etkisi ile yerinde duramaz, oturduğu yerden kalkar ya da etrafındaki eşyalara dokunur.

Sesi Değişir

Ses tonu sabit kalmaz hızla artar ya da azalır. Cümle vurgularındaki değişikliği fark edebilirsiniz.

Çok Konuşur

Yalanın ortaya çıkmaması için yoğun bir çaba harcar. Normalde olduğundan daha fazla konuşmaya başlar. Cümle aralarına hiç duymadığınız isim ve kelimeleri sıkıştırır.

Yüzüne Dokunur

Yüz ve kollarına çok fazla dokunur. Bunun nedeni yukarıda bahsettiğimiz artan kan akışıdır. Sevgiliniz profesyonel bir yalancı değilse yüzüne çok fazla dokunacaktır. Yeni başlayan ilişkilerde ise sizi gördüğünde heyecanlanması da aynı etkiyi yaratabilir, dikkatli incelemelisiniz.

Çabuk Öfkelenir

Sorduğunuz küçük bir soruda hemen sinirlenir ve onu suçladığınız için tartışma yaratır. Bu durum aslında konuyu kapatma çabasıdır.

Bir Derdim Var Diyorsanız Tıklayın !