Siyah nokta temizleyici arıyorsanız sizlere evde yapabileceğiniz doğal tarçın maskesi ve diş macunu ile burnunuzdaki ve yüzünüzdeki siyah noktalara kesin çözüm olacak maske tariflerini verelim.

Siyah Noktalara Tarçın Maskesi Ve Diş Macunu Maskesi Tarifi

Şu unutulmamalıdır ki siyah nokta tedavisi yapıldıktan sonra bir daha siyah nokta çıkmayacağı anlamına gelmez. Siyah noktalı bir cildiniz var ise bu cildinize haftada 1 bakım düzenli bir bakım yapmalısınız. Buhar banyoları siyah noktalara iyi gelir. Siyah noktalı bir cilt ile ancak düzenli bir bakım ile mücadele edebilirsiniz. Siyah noktaları yok etmek kozmetik ürünler vardır. Biz size doğal yöntemlerini paylaşacağız.

Tarçın Maskesi İle Siyah Nokta Tedavisi

Tarçın iyi bir antioksidandır. Mikroplara ve iltihapları engelleyici özelliği vardır. Tarçın maskemiz de aleo vera da kullanacağız. Bu sayede siyah nokta ve sivilceleri yok edecektir. Ve tarçın maskemize badem yağı ekleyeceğiz bu sayede cilt kirlerinden arınmış olacağız. Gelelim tarifimize...

Siyah_Noktara_Aloe_Vera_Tarcin_Maskesi_Tarifi.jpg


Malzemeler;
  • 3 tatlı kaşığı aloe vera jeli
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 çay kaşığı badem yağı
Tarçın Maskesi Nasıl Yapılır?
Malzemeleri macun kıvamına gelene kadar iyice karıştırın. Bu macunu uygulamadan önce ılık su ile yüzünüzü yıkayın. Daha sonra elde ettiğimiz bu macunu siyah noktaların üzerine sürün ve 20 dakika bekletin. Ilık su ile yüzünüzü durulayın. Bu maskeyi haftada 3 gün yapmalısınız ve siyah noktaların yok olduğunu göreceksiniz.

siyah_nokta_dis_macunu_maskesi.jpg


Diş Macunu İle Siyah Nokta Tedavisi

Siyah nokaları temizlemek için basit ve kolay bir yol olan diş macunu ile siyah nokta temizleme işlemi etkili bir çözümdür. Ancak her diş macunu ile siyah nokta temizleme mümkün değildir. Bu macun jel kıvamında hassas dişler için kullanılan ve beyazlatma özelliği taşıyan diş macunudur. Ekstra olarak nane aromalı olması siyah noktaları daha etkili temizleyecektir. Diş macunu ile siyah nokta temizleme işlemi yapacaksanız öncelikle yüzünüzü ılık su ile güzelce yıkayın. Daha sonra siyah noktaların üzerine diş macununuzu sürün. Kurumasını bekleyin. Kuruma işlemi bittikten sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Farkı göreceksiniz.

Diş Macunu Ve Tuz ile Siyah Nokta Maskesi

Diş macununu tuz ile karıştırırsanız daha hızlı ve etkili sonuç alabilirsiniz. Diş macunu ve tuzu karıştırın. Bu karışımı yüzünüze sürün. 5 dakika bekleyin ve yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Yüzünüzü yıkarken cildinize zarar vermemesi için nazikçe yıkayın. Tuz yüzünüze zarar vermiş ise tuz yerine kabartma tozu da kullanabilirsiniz.

Sizlerinde siyah noktalar için uyguladığınız maskeler ve yöntemler var ise yorum olarak bizler ile paylaşırsanız seviniriz.

Evde Siyah Nokta Nasıl Yok Edilir?
Ev Yapımı Siyah Nokta Bandı için Tıklayın !
Yüzdeki beyaz ve siyah noktalara doğal çareler için Tıklayın !
Siyah noktalar için avokado maskesi Tıklayın !