Suna Dumankaya tarifleriyle saç bakımı yapmak mümkün olup her tip saç için farklı tarifleri bulunmaktadır. Evinizde doğal olarak saç bakımı yaparak mükemmel ve sağlıklı saçlara kavuşmanız mümkün olmaktadır. Suna Dumankaya bitki bilimcisi olarak oldukça etkili tarifler sunmaktadır. Bakımlı olabilmek için büyük önem taşıyan saçların bakımının düzenli yapılması önemlidir.

Suna Dumankaya’dan Kuru Saç Tipleri İçin Doğal Saç Bakım Tarifi
Suna Dumankaya kuru ve yıpranmış saç bakımı için güzel tarifler sunmaktadır. Bu tariflerden en çok tercih edilen için ihtiyacınız olan malzemeler;

  • Bal (bir yemek kaşığı)
  • Zeytinyağı (bir fincan)
  • Lavanta yağı (1 tatlı kaşığı)
Bu kürü haftada bir kez yapmanız önerilmektedir. Malzemeleri karıştırarak saçlarınıza sürdükten sonra 2 saat beklemeniz ve akabinde durulamanız gerekmektedir.

suna_dumankaya_tarifleri-600x400.jpg


Suna Dumankaya’dan İnce Telli Saç Tipleri İçin Doğal Saç Bakım Tarifi
İnce teli saç tiplerinde saç bakımı yapılması çok daha önemlidir. İnce telli saçların özellikle kimyasal içerikli ürünlerden uzak tutulması önemlidir. Bu noktada Suna Dumankaya tarafından sunulan doğal yöntemlerin denenmesi faydalı olacaktır. Bu maske için ihtiyacınız olan malzemeler;

  • Aynısefa bitkisi (bir avuç kadar)
  • Lavanta yağı (bir tatlı kaşığı)
  • Zeytinyağı (bir fincan)
Aynısefa bitkisini kullanmadan önce güneş alan bir bölgede yedi gün kadar bekletmeniz ve kurutmanız gerekmektedir. Kuruduktan sonra zeytinyağı ve lavanta yağıyla karıştırarak saçınıza uygulayabilirsiniz. Tarifi saçınızda iki saat beklettikten sonra durulayabilirsiniz. Bu uygulamayı hafta bir kez yaparak, ince telli saçlarınız için bakımınızı tamamlamış olursunuz.

suna_dumankaya_sac_maskeleri_tarifleri-600x418.jpg


Suna Dumankaya’dan Saçları Gürleştirmek İçin Doğal Saç Bakım Tarifi
Suna Dumankaya saç gürleştirme için oldukça etkili bir tarif sunmaktadır. Bu tarif için ihtiyacınız olan malzemeler;

  • Bıldırcın yumurtası (iki adet)
  • Avokado (yarım)
  • Susam yağı (bir yemek kaşığı)
Öncelikle avokadonun kabuğunu soymanız gerekmektedir. Avokadoyu iyice ezdikten sonra susam yağı ve bıldırcın yumurtalarını ekleyerek iyice karıştırmanız gerekmektedir. Karışımı saç diplerinize uygulamanız gerekmektedir. İyice yedirdikten sonra başınızı streç filmle sararak 2 saat beklemeniz gerekmektedir. Ardından saçlarınızı durulayabilirsiniz. Bu kürü haftada bir kez uygulayarak daha gür saçlara sahip olmanız mümkündür.

Suna Dumankaya’dan Saç Uzatma, Çıkartma, Besleme Kürü Tıklayın !

Doğal Saç Uzatma Maskesi Tıklayın !

Suna Dumankaya Kirpik Uzatma Formülü Tıklayın !

Suna Dumankaya Siyah Noktalara Çözüm Tıklayın !