Makyaj malzemeleri, çantalar, ayakkabı modelleri ve bakım ürünleri şüphesiz kadınların vazgeçilmez aksesuar ve envanterleri arasında yer almakta. Fakat tüm bunların kombin suretini taşıyan ve tamamlayıcı bir etkene sahip olan bayan takı modelleri bayanın şıklığını en iyi şekilde ortaya çıkarmakla görevli bir materyaldir. Kadınlar takı modellerini hem iş hayatında hem de özel davetlerde sıklıkla tercih etmektedir. Fakat takı seçimi üzerine birçok kez yanlış hamleler yaparak birbirine uyumsuz bir kombin yaratmaları kendilerini sonradan huzursuz edebilmekte.

TAKI SEÇİMİ NASIL OLMALIDIR?

Gündelik yaşantınızda kullandığınız takılar ile özel bir gece veya benzeri davette takacağınız takılar aynı sınıfta değillerdir. Eğer gün içerisinde sürekli takı kullanıyorsanız bu takıları özel davetlerde ve benzeri mekanlarda kullanmamanızı önermekteyiz. Bu alanlar ve durumlara yönelik özel takı modelleri üzerine tercihlerinizi altın, gümüş veya çelik modelleri üzerine seçimlerinizi yaparak karar verebilirsiniz. Gündelik olarak seçeceğiniz takı modelleri sade ve küçük yapılara sahip takılarla seçilmesi doğru bir karar olurken, özel davetlerde kullanacağınız takılar ise daha büyük ve gösterişli bir takı olmalıdır. Sonsuz bir takı kombin döngüsü hayatımızda bulunmakta, dilerseniz küpe ve kolyeyi kombin haline getirebilirsiniz veya dilerseniz şık bir kolye ile güzel bir bileklik modeli üzerine kombin yaratabilirsiniz. Kolye takmaktan hoşlanmıyorsanız eğer bunun yerine zarif bir küpe seçerek bilekliğinize kombin desteği sağlayabilirsiniz.

en_cok_Tercih_edilen_taki_modelleri-600x641.jpg


EN ÇOK TERCİH EDİLEN TAKI MODELLERİ

Günümüz istatistiklerine göre bayanlar kolye, bileklik, küpe ve benzeri takı aksesuarları üzerine yapmış oldukları tercihlerde genel olarak gümüş takı modelleri üzerine seçimler yapmaktadırlar. Hem gündelik hayat için hem de özel davetler için şık bir ambiyans yaratan en güzel takı modelleri ile sizlerde kendi tarzınızı bu yönde kullanarak iyi bir kombin yaratabilirsiniz. Gümüş takılar maliyet açısından hem daha ekonomik hem de daha rahat kullanıldığından ötürü bayanların öncelikli tercihleri içerisindeki yerini günümüzde de korumaya devam etmekte. Gündüz vakitleri için bir kombin yaratmak istiyorsanız zarif ve bir o kadar da sade inci küpeler, modern bir gümüş kolye ve bu takılar için seçeceğiniz kıyafetiniz ile şık bir kombin yaratabilirsiniz.

taki_modelleri_2018.jpg


Gümüş Takılar Nasıl Parlatılır, Temizlenir? Tıklayın !

Choker Kolye Nasıl Takılmalı? Tıklayın !