Bir terazi kadını ile birlikte olacaksanız, muhteşem şekilde sevişmeyi biliyor olmanız gereklidir. Öpüşmeyi, ön sevişmeyi ve ne zaman iç keşfe çıkacağınız profesyonel şekilde sunulmalıdır.

Terazi Burcu Kadınıyla Cinsellik
terazi_burcu_kadini_sekste_nelerden_hoslanir-600x375.jpg


  • Ambiyans
Terazi kadınları, bütünseldir. Estetik ve sanatsal cinsellik onlar için önemlidir. Dolayısıyla sevişeceğiniz ortam, özenle hazırlanmalıdır. Her ne kadar romantiklikten uzak gibi davransalar da romantizm içerikli bir oda, onların daha tutkulu sevişmesini sağlar. Ya gün ışığında sevişmeli ya da mum ışıklarında. Müzik mutlaka olmalıdır.

  • Giyim
Buluşmaya geldiğiniz kıyafetler, ona ne kadar özen gösterdiğinizin yansımasıdır. İç giyiminize, vücuttaki temizliğinize ve parfümünüzün kokusuna mutlaka dikkat eder. Terazi burcu kadını cinsellik duygularında tamamen anı yaşayan ve anın en güzeli olması için kendi hazzıyla yükselen kadınlardır. Buluşmanın her aşamasına özen gösterin.

terazi_burcu_kadiniyla_seks_nelerden_hoslanir-600x377.jpg


  • Performans
Terazi burcu seks konusunda sertlikten hoşlanmaz. Ritmik ve estetik dokunuşlarla süslenen ön sevişme, ilişkinin tadına doyulmaz renklerinin yaşanmasına olanak sunar. Bir terazi kadınıyla birlikte olacaksanız asla cinsel performans artırıcı ürünler almayın. Bu cinsellikte samimiyetsiz ve yapay geleceği için, birlikteliklerin devam gelmeyebilir.

Terazi kadınları, cinsel performansı doğal olarak artıran ve seksin her aşamasında daha tutkuyla ve giderek artan bir istek sunacakları için, ilaç, gıda veya takviye asla alınmamalıdır. Terazi kadınları için dokunuşlar ve ilişki anına duyulan özen, performanstan daha önemlidir. Şekersi ve baharatsı kokularla bile cezbedebilirsiniz.

Burçlara Göre Aşk Uyumu Tıklayın !

Ten uyumu olmazsa aşk olur mu? Tıklayın !

Burçların seks uyumu için Tıklayın !

Cinsel Uyumu Yakalamanın Yolları için Tıklayın !

Aşkınızı Evliliğe Dönüştürebileceğiniz Burçlar için Tıklayın !