Tesettür abiye modelleri 2019 senesinde çeşitliliğini arttırmıştır ve tesettürlü bayanların özel geceler için giyebileceği birbirinden şık koleksiyonlar mağazalardaki yerini almıştır. Siz de bu yaz önemli davetlere ve törenlere katılacaksanız şık bir tesettür abiye elbise almak isteyebilirsiniz. Tesettür abiye giyim modelleri seçimlerinizi ten renginize, tarzınıza, sezonun trend renklerine ve trend modellerine göre yapabilirsiniz.

tesettur_Abiye_yesil_modelleri_2019-600x899.jpg


Tesettür Giyimin Vazgeçilmez Rengi Yeşil Oluyor
Tesettür abiye genç giyim için vazgeçilmez renk yeşil oluyor. Zümrüt yeşili, su yeşili gibi farklı tonları tercih edebilir ve şıklığınızı yansıtabilirsiniz. Özellikle gecelerin vazgeçilmezi olan zümrüt yeşili uzun abiyelerde daha da gösterişli duruyor. 2018 senesinin trend renklerinden olan yeşili uzun abiye elbise modelleri 2019 kreasyonları içerisinde görebilirsiniz.

Elbiseleri denerken boy ölçüsüne ve giydiğiniz ayakkabının topuğuna da dikkat etmelisiniz. Vücudunuzu tanıyarak seçim yapmalı ve yeni sezon trendlerini de kaçırmamalısınız.

islami_tesettur_abiye_modelleri_2019-600x459.jpg


Tesettür Giyimde Detaylar Önemli mi?
İslami tesettür modelleri arasında sizin için doğru modeli seçmek istiyorsanız detaylara önem vermelisiniz. Birbirinden şık modeller arasında kiminde dantel detayları kiminde de boncuk detayları olacaktır. Bu detayları kullanacağınız aksesuarları düşünerek tercih edebilirsiniz. Tesettür abiye seçerken dikkat etmeniz gerekenler:

  • Sade elbise modellerinde tesettürün daha ışıltılı ve gösterişli olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Gösterişli ve taşlı abiye elbiseler için daha sade tesettür tercih edebilirsiniz.
  • Ayakkabı ve makyaj bütünlüğünüze de dikkat etmelisiniz.
Tesettür modellerini seçerken birkaç farklı renk ve model deneyerek kendiniz için en doğru olanı seçmelisiniz.

Tesettür Giyim Önerileri Tıklayın !