Tutku, aşkın gerçek tanımıdır. Aşk; ne acı çekmektir ne de karşılıksız ya da karşılıklı sevmektir. Aşk tam manasıyla tutkudur ve sevgiden çok öte muazzam bir duygudur. Her birimiz egomuza hoş gelen pek çok duyguyu, aşkla karıştırıyor ve en çok sevdiklerimize, arzuladıklarımıza aşk diyoruz.

Kimine göre ‘’kavuşamazsan aşk olur’’, kimine göre ‘’karşılıklıysa gerçek manasını bulur’’.

Aşk Nedir?
Her ne kadar iki kişilik bir mevzu olduğu düşünülse de aşk tek kişiliktir. Birine olan tutkunuz ve tüm duygulardan daha öte, saf ve arınmış bir kalp ile ona olan muhteşem hislerinizdir. Tutkuyla sevmek, özgürce sevmekle ifade edilir.

Karşı tarafın sizi sevip sevmediği ile alakalı olmayan ve beklenti formunda olmayan çok özel duygulardır. Tıpkı yaşama bağlanmak gibidir aşk.

tutkulu_ask-600x338.jpg


Tutku Varsa Mutlusundur

Hayata tutkuyla bağlanmak, tutkuyla birini sevmek, tutkuyla yemek yemek, tutkuyla çalışmak, müzik yapmak ya da seks yapmak. Bu, sonradan edinilebilen ya da uygulanarak elde edilebilecek bir duygu değildir. Tutku ancak sevmenin gerçek manasını kavradığınızda, hayatı gerçekten ‘’mutlu’’ olarak yaşadığınızda, hayatınızın her anı tutku dolu olur. Her nefeste mutluluk solursunuz.

Ah tutkulu aşk, ah!… Tıklayın !

Cilveli Bir Kadın Olmak İçin Tüyolar Tıklayın !

Burçlara Göre Seks