İnsanın hayatında gösterişli elbise giyebileceği ve ön planda olmak isteyeceği çok fazla an yoktur. Bunlardan biri olan mezuniyet, şık olmak ve hayallerinizdeki elbiseyi giymek için son derece uygun bir zamandır. Üniversite mezuniyet elbiseleri seçimini bu nedenle dikkatli bir şekilde yapmalı, vücudunuzla uyum sağlayacak ve aynı zamanda rahat edebileceğiniz modelleri tercih etmelisiniz.

mezuniyet_elbisesi_2019_kombinleri.jpg


Üniversite Mezuniyeti İçin Vücut Tipine Uygun Elbiseler Seçin
  • Elma vücut tipine sahipseniz uzun elbiseler yerine muntazam bacaklarınızı ön plana çıkaracak ve belinizi kapatacak modelleri tercih edin. Mezuniyet modelleri önü kısa arkası uzun elbiseler sizin için ideal olabilir.
  • Armut vücut tipine sahipseniz dekolteyi göğüslere ve omuz bölgesine yoğunlaştırabilirsiniz.
  • Kum saati vücut tipine sahipseniz balık elbise modelleri gösterişli duracak ve muntazam fiziğinizi gözler önüne sererek sizi gecenin en gösterişlisi yapacaktır.
  • Dikdörtgen vücut tipine sahipseniz sırt dekoltesi verebilirsiniz. Bunun için mezuniyet saç modelleri hakkında da fikir sahibi olmalı ve sırtınızı kapatmayacak toplanmış saç modellerini tercih etmelisiniz.
lise_mezuniyet_elbisesi_kombinleri_2019.jpg


Mezuniyet Kıyafeti İçin Tarz Belirlemek Önemli midir?
Üniversite mezuniyet kıyafetleri için tarz belirlemek önemlidir çünkü günlük hayatınızdaki tarzınızı abiyeye de yansıtmayı başarırsanız kendinizi çok daha güzel hissedersiniz. Bu nedenle kırmızı halıda ünlülerin giydiği modellere bakarak fikir alabilirsiniz. Mezuniyet kombinleri kadınkreasyonlarına bakarak ilham alabilir ve kendi tarzınız için kafanızda nasıl bir kombin yaratmak istediğinizi de rahatlıkla belirleyebilirsiniz. İnternette gezinmeli ve örnek modelleri incelemelisiniz.

universite_mezuniyet_elbisesi_kombinleri_2019-600x478.jpg


Mezuniyet Elbise Modelleri 2019 Tıklayın !

Mezuniyet Elbiseleri 2018 Tıklayın !

Mezuniyet Balosu İçin Saç Önerileri Tıklayın !

2019_mezuniyet_elbise_modelleri-600x486.jpg