En popüler yüzük modelleri arasında takıların baş tacı olan tek taşlar yeni trendleri ile 2019 yılının vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Yeni sezonda en trend modeller arasında bulunan tek taş yüzük modelleri 2019 yılında takı severlerin aksesuarlarının tamamlayıcısı olmaya devam edecektir.

renkli_tasli_yuzukler_2019_modelleri-600x600.jpg


Spor Kombinlerin Tamamlayıcısı Renkli Taşlı Yüzükler
2019 yılında özellikle ilkbahar ve yaz aylarında tercih edilebilecek olan renkli taşlılar trend modeller arasında yer almaktadır. Renkli büyük taşlara sahip olan modelleri tercih ederek parmağınızdaki yüzüğün ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz.

vintage_yuzuk_2019-600x600.jpg


Gösterişli Ve Şık Armut Kesim Ve Vintage Yüzükler
Parmaklarda oldukça şık ve gösterişli duracak olan armut kesim yüzük modelleri genellikle klasik yüzüklerden hoşlanmayanların tercih edebileceği modeller arasında yer almaktadır.

Klasik yüzüklerden hoşlananların vazgeçilmez tercihi olan vintage yüzük modelleri 2019 yılının vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır. Gelin adaylarının alyans modelleri seçimlerini özellikle vintage yüzük modelleri arasından tercih ettikleri bilinmektedir.

inci_yuzukler_2019-600x600.jpg


Zarafetin Temsilcisi İnci Yüzükler
Yüzük modelleri 2019 trendleri arasında bulunan inci yüzükler zarif ve şık tasarımları ile her türlü kıyafetinizi tamamlayabileceğiniz takı modelleri arasında yer almaktadır. Her türlü kombinin izde rahatlıkla kullanabileceğiniz inci yüzükler ince ve zarif duruşları ile ellerinizin güzelliğini ve parmaklarınızın zarafetini tamamlayacaktır.

kalin_yuzukler_2019-600x338.jpg


Özel Davetler İçin Kalın Bantlı Yüzükler
2019 yılının trendleri arasında bulunan kalın bantlı yüzükler spor giyimlerde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle özel davetlerde kombilerinizi tamamlayabileceğiniz modeller arasında yer alan kalın bantlı yüzükler tasarımcıların ifadelerine göre kişilerin sağlam karakterlerinin yansıtıcısı olmaktadır.

Alyans Modelleri 2019 Yüzük Trendleri Tıklayın !

Küçük ve Cam Alyans Modelleri Tıklayın !

Alyans Seçimi Nasıl Olur Tıklayın !