Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık0-18 kg veya 0-25 kg arasi oto koltugu kullanan veya almayi dusunen var mi?
0-18 kg veya 0-25 kg arasi oto koltugu almayi dusunuyorum. Bu tur oto koltuklari 0-2,3 ya da 0-6 yas arasi kullanilabiliyormus. Bu tur oto koltuklarinda yeni dogan bebekler yatirilabiliyor mu? Kullananlar var mi? Memnun musunuz? Ya da almayi dusunenler?
canım biz aldık ama çocuklarım 3 yaşında.36 kiloya kadar olandan bizim koltuklar. şu an oğullarımın biri 12.5 diğeri 14 kilo.ama yeni doğan yatamaz cünkü oturamayacağı için.yeni doğduklarında da kraft ın 13 kiloya kadar olanını almıştık.o koltuk o zamanlar için çok rahattıı.ona göre düşün bence gene de araştır tabi
Bebek magazasinda Chicco'nun 0-18 kg Proxima modeline ve Kraft 0-18 kg Cocoon modeline baktim. Her ikisinde de yenidogan ve 1 yasina kadar olan bebeklerin yatacagi ayri bir minder var. Ayrica farkli yatis pozisyonlariyla yenidogan bebeklerinde yatabilecegini soyledi satici.
canım biliyosun bende bakıyorum dün jokerde bayan anlattı araba koltuğuna ters monte edilebildiği için kullanımı rahatmış 0-25 görmedim ama 0-18 ler tam yatmıyodu çukur bir görüntü vardı çok içime sinmedi. bi daha gidişimde iyice inceliycem
canım biliyosun bende bakıyorum dün jokerde bayan anlattı araba koltuğuna ters monte edilebildiği için kullanımı rahatmış 0-25 görmedim ama 0-18 ler tam yatmıyodu çukur bir görüntü vardı çok içime sinmedi. bi daha gidişimde iyice inceliycem
Evet, bu 0-18kg kullanılabilenler, ilk 1 yıl ters monte ediliyormuş.
Yalnız , bu tam yatmama olayı ana kucaklarında da mevcut. Yani ana kucağı olarak kullanılabilen 1-9/13kg arası oto koltukları da yatmıyor zaten. Sabit bir pozisyonu var.
Ben de chicconunkini görmüstüm,almayi düsünüorum.arastiyorum bende. Bi arkadas kullaniyor, o tavsiye ediyor. Memnunmus. 13kiloya kadar olanlar 7-8 aydan sonra olmuomus, sonra bi daha almak gerekiyor. bidaha gidip iice incelicem.
Ben de chicconunkini görmüstüm,almayi düsünüorum.arastiyorum bende. Bi arkadas kullaniyor, o tavsiye ediyor. Memnunmus. 13kiloya kadar olanlar 7-8 aydan sonra olmuomus, sonra bi daha almak gerekiyor. bidaha gidip iice incelicem.