Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 0-2 yaş kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.081
2.023
358
19 aylık kızım var.bugüne kadar ücretsiz izin aldim kendim baktım. Artık işe başlayacağım bayramdan sonra..kafama göre bir bakici bulamadım.ve evime yakın bir kreş var.acaba oraya mi gondersem ne yapsam ? Var mi 2 yaş altı bebegini krese gönderen ?

Ben gönderen gördüm digerlerinin yaninda mama sandalyesinde yemek yiyordu:)
Çok minikler de var kalitelisinden.eminseniz yollanabilir yani

Bnm kızım 6 aylık krese vermek zorundayım :KK43:((
6 aylık bebeği kreşe vermek için çok erken değilmi? Bulunduğunuz şehirde herhangi bir yakınınız yok mu çocuğunuza bakabilecek?gerçi zorundayım demişsiniz ama evi kameralarla donatıp iyi bir bakıcı arayışına girseniz,büyük şehirde yaşıyorsanız bakıcı bulan ajanslar var,burdada duyurabilirsiniz. Ücretsiz izin alma şansınız varsa alın bence,biraz daha büyüsün derim.Tabi sizin şartlarınızı siz daha iyi bilirsiniz.Allah yardımcınız olsun.

Ben de kızımı 16 aylıkken kreşe vermeyi düşünüyorum, tecrübesi olan var mı?

A
Ben de kızımı 16 aylıkken kreşe vermeyi düşünüyorum, tecrübesi olan var mı?
Arkadaşlar ben oğlumu arkadaş canlısı olduğu.yemek düzeni olmadığı için anaokuluna yolladım.İlk hafta ateşlendi biraz.Çabuk geçti.2.hafta ateş başladı okuldan çağrıldım oğlumu alıp doktora götürdüm.İlaçlara başladık.İyi gibiydi.Ertesi gün iyice ağırlaştı.Doğru acile.2 serum yedi.Durmak bilmedi ne zorlu süreçti anlatamam.Yuvadan mikrop kapmış.Aynı gün bana ertesi gün diğer oğkuma bulaştı mikrop.Kolay atlattık biz.Ama küçük yavrum eridi bitti.Besisiz kalmış iyi besleyin dedi doktor.Çok şükür şimdi iyi.Okuldan aldım tabii ki.Umarım sizler yasamazsınız böyle bir şeyEn kötüsü de durumu bildikleri halde o çok sevgi dolu öğrstmenleri arayıp nasıl olduğunu bile sormadılar.Şikayet etme durumum var mı bilmiyorum.Bi de benden peşin istediler ücreti.Hepsini ödemiş oldum.Kesinti yapacaklar anladığım kadarıyla.Çok şaşkınım.

Fikri tecrübesi olan anneler paylaşım yapalım bilgilenelim lütfen.Bizler duyarlı velileriz birbirimizin fikirlerine ihtiyaçlarımız var.

Ama mecburuz kreşe napalım, işe başlayınca çocukları götüremeyeceğimize göre en az hasarla atlatabilmek için herkes tecrübelerini paylaşmalı bence...

Çalışıyor olsaydım ne olacaktı?Düşünün tam 1 hafta süren bi hastalık ve izin almak zorundasınız işten.Sık sık hastalandıklarını düşünün.Ben çalışmayı düşünüyordum.Öyle zırt pırt izin veren patron bulabileceğimi hiç sanmıyorum mesela.Bakıcı bu noktada bana mantıklı geliyo.

bakıcımı kresmı dersenız kres derım. esımın kuzenının vardı bakıcısı oglu ıcın tvnın karsısına oturtup takılıodu. yanı kreste en azından bırseyler ogrenır

bakıcımı kresmı dersenız kres derım. esımın kuzenının vardı bakıcısı oglu ıcın tvnın karsısına oturtup takılıodu. yanı kreste en azından bırseyler ogrenır

Ben de öyle düşünüyorrum. Şuan kızım yavaş yavaş tırmanmaya başladı, yürümeye çalışıyor. Ben bile yetişemiyorum, yoruluyorum kreş en iyisi bence de.. Ankara'da iyi kreş varsa bildiğiniz önerilere açığım...

Back
X