- Emoji Skoru
- 554
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
0,5 gr altını düğünde takması ayıp olur mu? Takılırsa da hangi mesafede olana takılması normal karşılanır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0,5 gr altını düğünde takması ayıp olur mu? Takılırsa da hangi mesafede olana takılması normal karşılanır?
Yaşınız kaç ? Eğer evli değilseniz iş güç sahibi değilseniz yaş küçükse akraba değilse bişi olmaz da 0.5 diğer türlü olmaz bence0,5 gr altını düğünde takması ayıp olur mu? Takılırsa da hangi mesafede olana takılması normal karşılanır?
Ayıp olmaz. 0,5 gram altın bugün 3.350 - 3.500 TL civarında.0,5 gr altını düğünde takması ayıp olur mu? Takılırsa da hangi mesafede olana takılması normal karşılanır?
Bence onun yerine karşılayacak para takılsa daha güzel olur şahsen ben bana öyle yapılsın isterdim yarım gram altından ziyade. Tabii sizin tercihiniz ne uygun gelirse0,5 gr altını düğünde takması ayıp olur mu? Takılırsa da hangi mesafede olana takılması normal karşılanır?
Komik mi duruyor sizceBence onun yerine karşılayacak para takılsa daha güzel olur şahsen ben bana öyle yapılsın isterdim yarım gram altından ziyade. Tabii sizin tercihiniz ne uygun gelirse.
Evli değilim ama işim var. 28 yaşındayım. İşten arkadaşım. Samimiyiz ama iş arkadaşlığı sonuçtaYaşınız kaç ? Eğer evli değilseniz iş güç sahibi değilseniz yaş küçükse akraba değilse bişi olmaz da 0.5 diğer türlü olmaz bence
İşten arkadaş. Samimi sayılırızSiz kime takacaksınız ona göre yorum yapalım
Evli değilim ama işim var. 28 yaşındayım. İşten arkadaşım. Samimiyiz ama iş arkadaşlığı sonuçta
Olur o zaman.İşten arkadaş. Samimi sayılırız
Hiç bir şey olmaz tak gitsinEvli değilim ama işim var. 28 yaşındayım. İşten arkadaşım. Samimiyiz ama iş arkadaşlığı sonuçta
ALtın takma işteb toplu para toplanmıyo mu gider gelmez geri ev hediyesi alİşten arkadaş. Samimi sayılırız
Ben en son isten arkadaşıma çeyrek takmıştım. Kendisi sırf takı takmamak için düğünüme bile gelmedi.:) yarım gram gayet iyiİşten arkadaş. Samimi sayılırız
İs arkadaslarina genelde is yerindeki insanlar birlesip ortak alir. Sizin oyle bi durumunuz varsa dusunebilirsiniz.İşten arkadaş. Samimi sayılırız
Hiç bir şey olmaz boş yorumlara bakma bence ben 1 buçuk sene önce evlendim yakın bekar arkadaşlarım 0.5 taktı gayetde uygun bir takı. Para takmayın yakınsanız değeri ilerde hiç olur zaten TL’nin. Yarım gram dediğimiz bugün şartlarında az para değil insanlar artık düğünlere altını zor takıyor zaten. Takmaya uygun yaniEvli değilim ama işim var. 28 yaşındayım. İşten arkadaşım. Samimiyiz ama iş arkadaşlığı sonuçta
Kadının diyebiliriz. Altın ama sonuçta 0.5 gr. Eşya kısmını sormadım hiç aklıma gelmedi. Direkt nakit mi taksam yoksa 0.5 gr mı versem kestiremiyorum.Düğünde kimin yakınısınız? Altınlar kadının, paralar erkeğin oluyor genelde. Buna göre dikkat etmek gerekir. Şuan düğün yapanların pek altın beklentisi yok benim gördüğüm.
İş arkadaşından kimse altın beklemez. Ev hediyesi sorun hediye mi yoksa bütçeme göre bir miktar takayım, siz kendiniz dilediğiniz gibi değerlendirin diye sorabilirsin. Ben yakın arkadaşıma bunu sordum. Para taktım.