• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0,5 gr altın?

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
554
Puanlar
103
0,5 gr altını düğünde takması ayıp olur mu? Takılırsa da hangi mesafede olana takılması normal karşılanır?

0,5 gr altını düğünde takması ayıp olur mu? Takılırsa da hangi mesafede olana takılması normal karşılanır?
Yaşınız kaç ? Eğer evli değilseniz iş güç sahibi değilseniz yaş küçükse akraba değilse bişi olmaz da 0.5 diğer türlü olmaz bence

Bence onun yerine karşılayacak para takılsa daha güzel olur şahsen ben bana öyle yapılsın isterdim yarım gram altından ziyade. Tabii sizin tercihiniz ne uygun gelirse ☺️🌸.

Yaşınız kaç ? Eğer evli değilseniz iş güç sahibi değilseniz yaş küçükse akraba değilse bişi olmaz da 0.5 diğer türlü olmaz bence
Evli değilim ama işim var. 28 yaşındayım. İşten arkadaşım. Samimiyiz ama iş arkadaşlığı sonuçta

Düğünde kimin yakınısınız? Altınlar kadının, paralar erkeğin oluyor genelde. Buna göre dikkat etmek gerekir. Şuan düğün yapanların pek altın beklentisi yok benim gördüğüm.
Evli değilim ama işim var. 28 yaşındayım. İşten arkadaşım. Samimiyiz ama iş arkadaşlığı sonuçta

İş arkadaşından kimse altın beklemez. Ev hediyesi sorun hediye mi yoksa bütçeme göre bir miktar takayım, siz kendiniz dilediğiniz gibi değerlendirin diye sorabilirsin. Ben yakın arkadaşıma bunu sordum. Para taktım.

Hiç bir şey olmaz boş yorumlara bakma bence ben 1 buçuk sene önce evlendim yakın bekar arkadaşlarım 0.5 taktı gayetde uygun bir takı. Para takmayın yakınsanız değeri ilerde hiç olur zaten TL’nin. Yarım gram dediğimiz bugün şartlarında az para değil insanlar artık düğünlere altını zor takıyor zaten. Takmaya uygun yani

Düğünde kimin yakınısınız? Altınlar kadının, paralar erkeğin oluyor genelde. Buna göre dikkat etmek gerekir. Şuan düğün yapanların pek altın beklentisi yok benim gördüğüm.

İş arkadaşından kimse altın beklemez. Ev hediyesi sorun hediye mi yoksa bütçeme göre bir miktar takayım, siz kendiniz dilediğiniz gibi değerlendirin diye sorabilirsin. Ben yakın arkadaşıma bunu sordum. Para taktım.
Kadının diyebiliriz. Altın ama sonuçta 0.5 gr. Eşya kısmını sormadım hiç aklıma gelmedi. Direkt nakit mi taksam yoksa 0.5 gr mı versem kestiremiyorum.

Back
X