0,85 amh ile hamile kalan var mı?

Leyla09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
52
6
1
42
Herkese merhaba. 40 yaşındayım. 5,5 aylık evliyim. Çocuk istiyorum. Rahmimde polip ve perde var. Yarın ameliyat olacağım. Kendiliğimden veya aşılama ile hamile kalamaz mıyım? Tek çare tüp bebek midir?

merhaba 37 yaşında 0,16 amh ile hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese ve size nasip etsin inşallah. stres yapmayın

İki yumurtalıkta da çikolata kisti ve myomlar artı Amh 0.46 ile tüp bebekle hamile kaldım.

Herkese merhaba. 40 yaşındayım. 5,5 aylık evliyim. Çocuk istiyorum. Rahmimde polip ve perde var. Yarın ameliyat olacağım. Kendiliğimden veya aşılama ile hamile kalamaz mıyım? Tek çare tüp bebek midir?
docdrmfk yazın instagramda o doktorla (Mehmet Fatih Karslı) görüşün. 0.01 amh ile gebe kalan ve de doğal yolla gebe kalan yüzlerce hastası var. Mükemmel bir doktor.

Bende 6 yıllık evlıyım bu sene karar verdim çocuk için olmayınca doktor a gıttım amh ın düşük olduğunu öğrendim kronık rahatsızlığım var bronsektazı hastasıyım ve akcıger naklı oldum bu hastalık olmasa 0.114 ml ile hamıle kalma şansım nedır ? Hiç yok mu ? Doktor tüp bebek için kayıt açtı tahlıller aşamasındayız süreç nasıl olucak bılmıyorum adet başlamasından 23 gün sonra tekrar gıdecegım amh ile ilgılı bılgı verır mısınız rica etsem 🙏

Bende 6 yıllık evlıyım bu sene karar verdim çocuk için olmayınca doktor a gıttım amh ın düşük olduğunu öğrendim kronık rahatsızlığım var bronsektazı hastasıyım ve akcıger naklı oldum bu hastalık olmasa 0.114 ml ile hamıle kalma şansım nedır ? Hiç yok mu ? Doktor tüp bebek için kayıt açtı tahlıller aşamasındayız süreç nasıl olucak bılmıyorum adet başlamasından 23 gün sonra tekrar gıdecegım amh ile ilgılı bılgı verır mısınız rica etsem 🙏
Ya 0,01 amh ile yumurta yalayaıp hamlie kalanlar var benim doktorumda görüyorum paylaştıkça görüyorum. Umudunu hiç kaybetme lütfen güzel düşün sonucu güzel olsun 🙏🏻

Umarım 🙏 teşekkür ederim akcıger naklınden sonra anne olan yok Türkiye’de umarım benim umudum yeşerir ve tüm insanlar a da umut olur 🙏

Amh: 114 Tsh: 3,3 Serbest T4: 1,57 fsh: 8,87 Estradiol : 94.2 değerler i yorumlayabılır mısınız ?

42 yaşındayım AMH yumurta rezvervim 0.113 çıkıyor tüp bebek olur mu bana ?

Back
X