Bebek İkinci El 0-9 ay kız bebek kıyafetleri satıyorum.

ben balıkesirde yaşıyorum sizler nerede yaşıyorsunuz. balıkesir içine elden teslim edebilirm ama diğer illere kargo alıcıya aittir diye yazmıştım sanırım yazmadıysam şimdi belirteyim :)

canm ben istanbulda oturuyorum ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderebilirsen daha önce belirttiklerimi alabilirim başka ekleyeceğin yoksa

ben balıkesirde yaşıyorum sizler nerede yaşıyorsunuz. balıkesir içine elden teslim edebilirm ama diğer illere kargo alıcıya aittir diye yazmıştım sanırım yazmadıysam şimdi belirteyim :)

Cnm ben antalyadayim ptt kargoyla kapida odeme yap alt acmayi o.ayakkabilari taytli elbiseyi ve mikili tshrtu alicam

lcw tüllü elbise takımı bolerolu elbise taytlı elbise alt açma el örgüsü battaniye toplam ne kadar olyr

önceki yazışmalarda geçiyor ama kırmızı- beyaz puantiyeli tulum ile alt açma satılmadıysa beyaz ayakkabı da diyeceğim

Tütülü taytlı takım ve elbiseli taytlı takım ve kırmızı mikili tişört hesap no verin hemen yatırayım ücretini ptt kargoyla gönderirsîniz bigadiçtede akrabalar var ama siz kargoyla gönderin.

taşlı yakalı beyaz bluz, resimde gördüğünüz gibi daha etiketi duruyor. fiyatı : 8 tl

Eklentiler

• $a.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
:) dönenceyi de ekleyelim benim kargoya. ptt kargo ile gönderiyorsun değil mi canm birazdan adres bilgilerini yollayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…