0 morfoloji ve tup bebek merkezleri

washburn

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
499
67
323
Iyi aksamlar kizlar.esimle zor bir donemden geciyoruz.sperm testinde morfoloji ve hiz 0 cikti. Doktorlar tek careniz tup bebek dediler. Simdi gece gunduz sitelerden morfolijide hangi tup bebek merkezinin basarisi iyi diye arastiriyorum.aranizda muhakkak tecrube edinenler vardir. Bana yardimci olursan8z cok sevinirim.

Allah yardımcınız olsun biizim de aynı sorun var.ama dr cok fazla var.eminim bir sürü isim duyacaksınız umut bahçeci den emre bakırcıoglu iyi diyorlar

Allah yardımcınız olsun biizim de aynı sorun var.ama dr cok fazla var.eminim bir sürü isim duyacaksınız umut bahçeci den emre bakırcıoglu iyi diyorlar
emre bey e cmt günü gidiyoruz inş. siz hiç bir ürologa gittiniz mi ya da hiç tüp bebek merkeziyle görüşmeniz oldu mu

emre bey e cmt günü gidiyoruz inş. siz hiç bir ürologa gittiniz mi ya da hiç tüp bebek merkeziyle görüşmeniz oldu mu

benim hikaye uzun 1.taze 2.donmus a denedik olmadı iki tane güzel kaliteli embriyo tutmadı
aret beyin kadrosundan ozan beye
simdi rapor almaya çalışıyorum
daha sonra umut bahçeciye düşünüyorum.görüşmenizi yapın bakalım haberlerinizi bekliyorum
rabbim gönlünüze göre versin

Umut bahcecide rapor gecerli oluyor mu

evet canım geçiyormuş.
nasıl geçti randevun ayrıntıları merak ettim

Sekretere sordum kosuyolunda gecerli oluyormus sadece.randevuya gittim.morfolji 0di bizde.normal yoldan hamile kalirsin yada kalmazsin diye bir aciklama yapmadi.tup bebek tedavisi icin erken.daha 9 aydir deniyormussunuz belirli ilaclar verip duzelme var mi yOk mu bakmamiz gerek.tup bebekde bas anomalisi onemli.makrosefal bas anomalisi onemli.Yuzde elli veya daha ustundeyse tup bebek sansi yok denecek kadar az.yeni bir sperm ornegi verin.makrosefal bas anomalisine bakip oyle degerlendirelim dedi.pzt gunu saat9 da tekrar gidicez.cok dua et. Bu arada keciboynuzunu sordum muhakkak kullanin.mevsim sebze ve meyveleri bolyesillik findik fistik ceviz yiyin dedi.pzt gunu yeni gelismeleri aktaririm

Cnm bizdede morfoloji 0 tup bebekle hamile kaldim cok sukur.recai pabuccuya gittik biz.

insallah iyi haberlerle gelirsin pazartesi canim..simdiiki test sonucumuzu karsilastirdim biri agustos 29 bas anomalisi %82 oteki 21 ekim bas anomalisi %36 ya dusmus..evet bu arada keci boynuzu kuru kullanmistik biz artik onun mu faydasi oldu yoksa kullandigimiz bi ton vitamin antioksidan benzeri seylerin mi faydasi oldu bilemiyorum..haftaya persembe transferim var insallah guzel sonuclanacak inaniyorum..sen de umudunu kaybetme keci boynuzu kurune baslayin hemen eger teste lokosit gorulmediyse..kolay gelsin canim..

bu arada sizin sorununuz neden kaynaklaniyormus canim varikosel mi var ya da gec indirilmis testis falan?

Allahim bebisini sana bagislasin.benim durumumda olup da hamile kalanlari gorunce cok seviniyorum.mikroenjeksiyon mu oldunuz. Surec nasil gecti

Amin Cnm sagol evet mikroenjeksiyon.bu ay yaptirdim surec cok iyi gecti memnun kaldim merkezden esime 45gunluk ilac tedavisi verdiler morfoloji degismedi sayi dustu AMA molilite artti %25 oldu.bu benim 2.denememdi cok dua et kuran oku tespih cek Allah ol dedimi oluyor

gozun aydin canim, Allah kucagina almayi nasip etsin insallah...benimde transferim haftaya:18::18: boyle umut verici seyler okumak moralimize cok iyi geliyor..darisi basimiza insallah, bu arada kac tane transfer ettirdin ve kaliteleri neydi acaba?

Son düzenleme:
gozun aydin canim, Allah kucagina almayi nasip etsin insallah...benimde transferim haftaya:18::18: boyle umut verici seyler okumak moralimize cok iyi geliyor..darisi basimiza insallah, bu arada kac tane transfer ettirdin ve kaliteleri neydi acaba?

Aminn insallah sagol Canim 14yumurtadan 5i dollendi 3unun gelisimi yavasti 2tane transfer ettiler kaliteye iyi Dediler Sen nerede yaptiriyorsun

Keci boynuzu bkurunu ogrendigimizden beri uyguluyoruz insallah faydasini goruruz persembe gunu hayirli haberlerini bekliyorum.bilgilendir beni mutlaka

bu arada sizin sorununuz neden kaynaklaniyormus canim varikosel mi var ya da gec indirilmis testis falan?
Ultrasond varikosL sol grade 1 cikti ama emre bakircioglu yok denecek kadar az ameliyata gerek yok dedi.sperm sayisi 115 milyon hiz ve morfoloji 0.sebebi ne dedigimde sebebi yok dedi

Ultrasond varikosL sol grade 1 cikti ama emre bakircioglu yok denecek kadar az ameliyata gerek yok dedi.sperm sayisi 115 milyon hiz ve morfoloji 0.sebebi ne dedigimde sebebi yok dedi

sayiniz cok iyiymis canimmasallah, aynisekilde bizdede grade 1varikosel var birde gec indirilmisbir testis..insalleh guzel haberler verebilir ve umut olurum sizlerede..

Bizimde morfoloji 0 di 5 6 sene araliklarla yapilan keci boynuzu yaptik 3 cikti suan kizim 3 yasina giricek bizde avrupa safak hast yaptirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…