• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

01.07.2010 da transferi gerçekleşenler

merhaba kızlar bugün kan tahlili yaptırdık sonuç pozitif ama deger çok çok düşük 7.07
umut pek yok 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırcaz hakkımızda hayırlısı olsun[/B

hayırlısı ile inşallah yükselir. Allah inşallah nasibine yazmıştır. pozitif olduğu için sevin. iyi tarafından bakmaya çalış. umutsuzluğa kapılma daha erken.

merhaba kızlar bugün kan tahlili yaptırdık sonuç pozitif ama deger çok çok düşük 7.07
umut pek yok 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırcaz hakkımızda hayırlısı olsun[/B

hayırlısı ile inşallah yükselir. Allah inşallah nasibine yazmıştır. pozitif olduğu için sevin. iyi tarafından bakmaya çalış. umutsuzluğa kapılma daha erken.

iyi dileklerin için çok teşekkürler, gerçekten bu sonucu almak bile mutlu etti beni

canım allah yardımcın olsun
valla cok zor oluyor bu 12 gunu beklemek
bence ıdrarda bakma derım
cokerken daha
5,gunu trasferımı
yoksa 3mu canım
bakmak ıstıyorsan her ıhtımalı goze alıp kendını uzmemelesın ve cocgun sana tutunma donemınde onu uzmemelısın canım:umursamaz:

dayanamayıp bugün test yaptım sonuç negatif canım sıkıldı. benim 3. gün emb. keşke test yapmasaydım umarım çarş günü kanda çıkar.

canım bencede böyle belirtiler aramayın kendinizde ayrıca belirti olsa bile normal adet belirtisiyle aynı oluyor... benim 3 üz tuttugu halde belirtiler testten 10 gün sonra başladı... inşallah rabbim hepimizin kucaklarını boş bırakmasın.....

canım inş üçüzlerini kucağına alırsın ...kendimi dinlememem lazım ama elde değil işte insan merak ediyor ..herşeyin hayırlısı darısı başımıza inş :)

Back
X