01.11.2011 Keremim Dogdu...(Epidural Anestezi Yaptirmayin!!!!!)

Blgs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
321
4
116
Almanya
Meraba arkadaslar .Ogluma kavustum rabbime sükürler olsunki...Ben uzun uzun yazamicam dogum hikayemi ama sunu söylemeliyimki epidural anestezi yaptirdigima bin pisman oldum.yapmak isteyenler bi kere daha düsünsün.cünkü siddetli basagrisi yapti bende yan etki olarak.ve suanda 11 .günüm hala gecmis degil..Bebegimede bakamiyorum bu lanet agri yüzünden cünkü sürekli kipirdamadan yatmak zorundayim basagrisi oldugu zaman.Kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye... Daha sonra dogum hikayemi yazicam...Simdilik hoscakalin

çok çok geçmiş olsun inşallah geçer ağrılarınız...
hayırlı olsun bebeğinizde....

canım çok geçmiş olsun.. Allahım saglıkla büyütmeni nasip etsin

bende hamileyim ve oglum olursa Allahın izniyle bende adını kerem koymak istiyorum

canım çok geçmiş olsun.. Allahım saglıkla büyütmeni nasip etsin

bende hamileyim ve oglum olursa Allahın izniyle bende adını kerem koymak istiyorum

Cok tesekkür ederim canim.Allah bi agrilarda kurtarsin.insallah ne oldugunu anlamadan kucaginda bulursun evladini

canım allah yardımcın olsun.. olsun bunlarda geçecek ve unutacaksın... bebişin sağlıklıysa sorun yok ...

allah analı babalı bütümeyi nasip etsin

öncelikle büyük geçmiş olsun, ben de böyle yan etkileri olduğunu duymuştum ancak epidural normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım hiçbir şikayetim olmadı.fakat bir komşumuz da sizin gibi 1 hafta baş ağrısı çekti.ben çok memnunum ve öneriyorum epidurali,ağrısız çatır çatır doğuruyor insan.herkeste farklı yan etkileri olabiliyor tabi , ben doğum sırasında çekeceğim sancıdan çok korktuğum için yaptırmıştım...

canım allah yardımcın olsun.. olsun bunlarda geçecek ve unutacaksın... bebişin sağlıklıysa sorun yok ...

allah analı babalı bütümeyi nasip etsin

sancı çektikten sonramı epidural uygulanıyorr.ozaman bi anlamı kalmaz diye düşnüyorum..bnde epidural normali düşündüm ama ilk önce sancı çekmek gerekiyormuş..bn hiç çekmemek istiyorum aşırı korkuyorum çünkü nasıl birşşey olduuunu bilmiyorum ilk doğumum olucak.. epidural sezeryanı düşnmüştm ondanda korktum şuandaa baş ağrısı kaldı diyor off napçam bn...

gecmis olsun ins biran once gecer basinizin agrisi. ALLAH bebeginizide anali babali buyutmek nasip etsin...

geçmiş olsun...
ama sanırım sende yan etki yapmış...epidural yapılırken bacağını oynattıysan ondan kaynaklı da olabilir.
bende epidural sezeryanla doğum yaptım ve çoookkk memnun kaldım.kesinlikle herkese tavsiye ediyorum...

çok çok geçmiş olsun dilerim iyileşmişsinizdir bende diğer doğumlarım norlaldi bunda epidurali düşünüyordum yaptırmasammı. sancın olmuyormu o zamn nasıl birşey eger sancıları çekiyorsan sadece doğum içinde gerek yok yani öyle degilmi bilgiledirirseninz sevinirim doğum yaklaştıkça strese giriyorum

çok geçmiş olsun bende epidural olmak istemiştim ama yapılamadığı için genel e dönmek zorunda kaldımm

benden de tavsiye zorunlu olmadıkça sezeryan yaptırmayın . bir ay belden aşağısı tutmuyor resmen. karnın enbüyük kasını kesiyorlarmış çünkü. yalnız olsam su bile içemezdim tek başıma.

epıdural konforklu bı dogum yontemı ama yan etkısı kısıye gore degısır normal dogumda oldugu gıbı:)bnde epıdural sezeryan oldum 1 hafta basagrısında n oldum cok kotuydu 5 gun yemek yıyemedım ama dıger hersey guzeldı ama dogum yapacaklara tavsıyem normal dogum yapabılıyorsanız yapın kızlar bn dogumdan sonra pısman oldumnormal dogum yapanlar gule oynaya kalkarken bn yatıyordum

merhaba konu açılalı baya olmuş hatta aynı ayda ve oğlumla adaş olan bir bebişin annesi açmış. sizin mesajınız son mesaj diye alıntıladım yoksa herkesin fikirlerine saygım sonsuz. Diyeceğim bir kaç şey var doğum yapan anneler genellikle doğumları sorunlu geçtiyse seçtikleri yöntemi başarısız bulup keşkelerle diğer yöntemin daha iyi olduğunu düşünerek onu tavsiye ediyorlar ben normal ve epidural sezaryen olmak üzere 2 kere doğum yaptım, ikincisinden çok memnun kaldım baş ağrım falanda olmadı, olayı anlatırken ve değerlendirirken algılamadaki farklılıklarımızı ve hastane, doktor ve anest uzm seçimlerimizi de gözden geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bir de anne adaylarının kendilerini çok iyi tanıyıp seçtikleri yöntemin sonunda ne olursa olsun çok fazla pişmanlık duymayacak şekilde önlemler alması gerektiğini.

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende epidural (gerçi sezeryanda spinal anestezi diyorlardı ama) yaptırdım bende bel ağrısı çok yaptı hala devam ediyor allah nasip ederde 2. çocuğum olursa genel mi spinal anestezimi yaptırırım yinede kararsızım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…