canım çok geçmiş olsun.. Allahım saglıkla büyütmeni nasip etsin
bende hamileyim ve oglum olursa Allahın izniyle bende adını kerem koymak istiyorum
çok çok geçmiş olsun inşallah geçer ağrılarınız...
hayırlı olsun bebeğinizde....
Meraba arkadaslar .Ogluma kavustum rabbime sükürler olsunki...Ben uzun uzun yazamicam dogum hikayemi ama sunu söylemeliyimki epidural anestezi yaptirdigima bin pisman oldum.yapmak isteyenler bi kere daha düsünsün.cünkü siddetli basagrisi yapti bende yan etki olarak.ve suanda 11 .günüm hala gecmis degil..Bebegimede bakamiyorum bu lanet agri yüzünden cünkü sürekli kipirdamadan yatmak zorundayim basagrisi oldugu zaman.Kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye... Daha sonra dogum hikayemi yazicam...Simdilik hoscakalin
canım allah yardımcın olsun.. olsun bunlarda geçecek ve unutacaksın... bebişin sağlıklıysa sorun yok ...
allah analı babalı bütümeyi nasip etsin
Meraba arkadaslar .Ogluma kavustum rabbime sükürler olsunki...Ben uzun uzun yazamicam dogum hikayemi ama sunu söylemeliyimki epidural anestezi yaptirdigima bin pisman oldum.yapmak isteyenler bi kere daha düsünsün.cünkü siddetli basagrisi yapti bende yan etki olarak.ve suanda 11 .günüm hala gecmis degil..Bebegimede bakamiyorum bu lanet agri yüzünden cünkü sürekli kipirdamadan yatmak zorundayim basagrisi oldugu zaman.Kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye... Daha sonra dogum hikayemi yazicam...Simdilik hoscakalin
epıdural konforklu bı dogum yontemı ama yan etkısı kısıye gore degısır normal dogumda oldugu gıbı:)bnde epıdural sezeryan oldum 1 hafta basagrısında n oldum cok kotuydu 5 gun yemek yıyemedım ama dıger hersey guzeldı ama dogum yapacaklara tavsıyem normal dogum yapabılıyorsanız yapın kızlar bn dogumdan sonra pısman oldumnormal dogum yapanlar gule oynaya kalkarken bn yatıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?