01.11.2011 Keremim Dogdu...(Epidural Anestezi Yaptirmayin!!!!!)

cnm benim bende 2. çocuğumu epidural anestezi ile yaptım.aynı durumu bende yaşadım..şiddettli baş ağrım oldu.doktorumu aradım hemen hastaneye geri yattım.ve 6 tane serum verdiler hemen geçti..seninki baya uzun sürmüş.bol bol sıvı alınması gerikiyormuş bu durumda.6 serumdan sonra çok iyi oldum

hadi hayırlı olsun.

doğumdan sonra gir bi adL mağazasına deli gibi alış veriş yap bence ::):) ben öyle yapmıştım

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım..31.10.2012 de kızım dünyaya geldi. bende epidural anesteziyi tercih ettim.. 6 gün boyunca yataktan çıkamadım. allahım o ne biçim ağrıydı öyle..yatakta yatarken ağrı yok ayağa kalktınmı beynime ağrı saplanıyodu..bol su ve sek nescafe içtim ve drun verdiği minosetplus.. ama etki etmedi... gecenin bi yarısı acile gidince başka dr parol önerdi.. 1 gün kullandım ve düzeldim..allaha şükür..eğer geçmediyse ağrın parolu dene..

herkese merhaba
ben 14 gün önce kombine epidural ile kızımı dünyaya getirdim. benim için önemli olan dogum anında kızımın aglamasını duymak o anı yaşamaktı..fakat genel anestezi ile sezeryan dogum yapsaydım daha mı iyi olurdu bunu dogumdan sonra çok düşündüm. Çünkü bacaklardaki o içi su doldurulmuş hissi beni çok rahatsız etti üstelik benim uyuşuklugum çok geç çözüldü şükür baş agrısı veya başka bir sorun olmadı ama ameliyattan 16 saat sonra ayağa kalkıp ilk adımımı atabildim üstelik bebeğim düşük doğum ağırlıklı olduğu için emzirmem çok önemliydi ama ben bacaklarımı hissetmediğim iöüçin yatağa bir türlü doğru oturamadım ve emzirmekte çok zorlandım. İyi değerlendirmenizi tavsiye ederim

Olsun sen dünyanın en güzel hediyesi dogurmussun inşallah en kısa zamanda da gecer inşallah rahatsızlıklarında

ben yaptırayımmı yaptırmayayım mı derken vaktim gecti yaptıramadım .. iyiki yaptırmamısım ..

[FONT=Comic Sans [B]öncelikle Allah analı babalı büyütsün
siz yan etkisini epey yaşamışsınız
ben epiduralle szeryan olacak biri olarak başlığı korkarak açtım
bu yan etkiler herkeste olacak diye bir kaide yok
yaşadığınızı yazarsınız ama insanları böyle korkutarak değil
lütfen yazarken daha dikkatli olalım bence[/B]MS][/FONT]

bebeginiz hayirli olsun allah anali babali buyutsun gercekten bazi kisileri yan etki edebiliyor cok yakin arkadasiminda basindan gecti ve 1 ay cekti o bas agrisini bende yaptirdim
ve bende de bel agrisi halan gecmedi
aslinda herseyin dogal olani iyi ama korkudan ikinci bebegim olursa yine yaparim :)) gecmis olsun

Allah analı,babalı büyütmeyi nasib etsin.saglıklı,sıhhatli,mutluluk içinde yaşam daim olsun olmayanlara tatdırsın yüce rabbim.bende yaptırdım 5 sene önce Almanya yaşıyorum ama beni resmen sakat biri yaptılar.3 sene şiddetli baş agrısı yaşadım hep yatmam lazımdı ama benim iki çocugumun bana ihtiyacı vardı 3 sene kabus yaşadım herşeyimi kocam yaptı şimdi yüzde 70 geçti.haftanın iki günü mutlaka agrıyor agrı kesici içmeden yapamıyorum ama bunada şükür asla birdaha yaptırmayacagım.Oglumun günü 10 gün geçmişti mecbur suni sancı verdiler tam 12 saat sancı çektim aralıksız birdaha asla Anne adayları lütfen dayandıgınız kadar dayanın sakın yaptırmayın.Arkadaşım sanada geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin dogum hikayeni yazarsan okurum hoşçakal...

canım çok geçmiş olsun.. Allahım saglıkla büyütmeni nasip etsin

bende hamileyim ve oglum olursa Allahın izniyle bende adını kerem koymak istiyorum

hayırlısı olsun kerem çok güzel bir isim bende erkek olsaydı kerem koycaktım kız bebek bekliyoruz :)

bunu okuduğum iyi oldu bende düşünüyordum epidural mı yaptırsam diye. çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…