Meraba arkadaslar .Ogluma kavustum rabbime sükürler olsunki...Ben uzun uzun yazamicam dogum hikayemi ama sunu söylemeliyimki epidural anestezi yaptirdigima bin pisman oldum.yapmak isteyenler bi kere daha düsünsün.cünkü siddetli basagrisi yapti bende yan etki olarak.ve suanda 11 .günüm hala gecmis degil..Bebegimede bakamiyorum bu lanet agri yüzünden cünkü sürekli kipirdamadan yatmak zorundayim basagrisi oldugu zaman.Kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye... Daha sonra dogum hikayemi yazicam...Simdilik hoscakalin
Allah analı,babalı büyütmeyi nasib etsin.saglıklı,sıhhatli,mutluluk içinde yaşam daim olsun olmayanlara tatdırsın yüce rabbim.bende yaptırdım 5 sene önce Almanya yaşıyorum ama beni resmen sakat biri yaptılar.3 sene şiddetli baş agrısı yaşadım hep yatmam lazımdı ama benim iki çocugumun bana ihtiyacı vardı 3 sene kabus yaşadım herşeyimi kocam yaptı şimdi yüzde 70 geçti.haftanın iki günü mutlaka agrıyor agrı kesici içmeden yapamıyorum ama bunada şükür asla birdaha yaptırmayacagım.Oglumun günü 10 gün geçmişti mecbur suni sancı verdiler tam 12 saat sancı çektim aralıksız birdaha asla Anne adayları lütfen dayandıgınız kadar dayanın sakın yaptırmayın.Arkadaşım sanada geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin dogum hikayeni yazarsan okurum hoşçakal...Meraba arkadaslar .Ogluma kavustum rabbime sükürler olsunki...Ben uzun uzun yazamicam dogum hikayemi ama sunu söylemeliyimki epidural anestezi yaptirdigima bin pisman oldum.yapmak isteyenler bi kere daha düsünsün.cünkü siddetli basagrisi yapti bende yan etki olarak.ve suanda 11 .günüm hala gecmis degil..Bebegimede bakamiyorum bu lanet agri yüzünden cünkü sürekli kipirdamadan yatmak zorundayim basagrisi oldugu zaman.Kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye... Daha sonra dogum hikayemi yazicam...Simdilik hoscakalin
canım çok geçmiş olsun.. Allahım saglıkla büyütmeni nasip etsin
bende hamileyim ve oglum olursa Allahın izniyle bende adını kerem koymak istiyorum
bunu okuduğum iyi oldu bende düşünüyordum epidural mı yaptırsam diye. çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah..Meraba arkadaslar .Ogluma kavustum rabbime sükürler olsunki...Ben uzun uzun yazamicam dogum hikayemi ama sunu söylemeliyimki epidural anestezi yaptirdigima bin pisman oldum.yapmak isteyenler bi kere daha düsünsün.cünkü siddetli basagrisi yapti bende yan etki olarak.ve suanda 11 .günüm hala gecmis degil..Bebegimede bakamiyorum bu lanet agri yüzünden cünkü sürekli kipirdamadan yatmak zorundayim basagrisi oldugu zaman.Kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye... Daha sonra dogum hikayemi yazicam...Simdilik hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?