- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Sanmiyorum duyabileceğimiInsallah canim ama 8. Haftada bile duyan olmus o nedenle biraz daha sabret moralini bozma canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmiyorum duyabileceğimiInsallah canim ama 8. Haftada bile duyan olmus o nedenle biraz daha sabret moralini bozma canim
Değmez mi canım benim rabbim o güzel yüzlerini de görmek nasip etsinAmin canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama onlari görünce o minik kalplerini herşeye deydi diyebilirim. Rabbim herkese yaşatsin bu duyguyu
Böyle söyleme canım bebek üzülür duyucam de gümbür gümbür atacak kalbi de evrene olumlu mesaj yolla hayatım bu kadar karamsar olmaSanmiyorum duyabileceğimi
Çok sevindim hayırlı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin şu an belirtileriniz neler yazar mısınızAmin canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama onlari görünce o minik kalplerini herşeye deydi diyebilirim. Rabbim herkese yaşatsin bu duyguyu
siz gebelik testinde de hiç sanmıyorum pozitif olacağını demiş miydiniz forumda ben mi yanlış hatırlıyorum ?Sanmiyorum duyabileceğimi
Evet doğru hatırlamışım . Test öğrenmeden önce negatif bi enerjin vardı . Pozitif sonuç aldın bu sefer ikiz olmasın asla istemiyorum diye şikayetlenip negatif enerjini kat ve kat artırdın . Şimdi de bakın da görün kalbi atmayacak alın işte atmıyor ben demiştim atmaz deyip duruyorsun ! Şahsen beni rahatsız etti bu tavrınız ! Sizin anne olmaya ne kadar niyetiniz varsa Allah’da ona o kadarıyla artık imtinan ediyor demek ki ! Pes yani ne diyeyim biraz şükür et arkadaşım biraz olumlu düşün biraz güzel düşünmeye çalış !Hayirlisi ben de bi negatif eklerim bugun buraya..
Amin amin hepimiz kucağımıza alalım inşallah. Bende bel ağrısı ara ara kasıklarda batma kramp uyku hali halsizlik vardı. Ama bel ağrısı ve kasıklarda batma transfer öncesinde ilaçları kullanmaya başladığımda başladı diyebilirim. Ama şiddeti biraz daha arttı şimdi. Çok çabuk yoruluyorum ayakta biraz kalayım hemen belim ağrıyor yatmak istiyorum. Tat ve koku duyum biraz fazla gelişti.Çok sevindim hayırlı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin şu an belirtileriniz neler yazar mısınız
Benim de aynı. Midem inip kalkıyor. Çok ilaç alıyoruz. Onların etkisiKızlar belirti olarak kasikta batma oluyor . Birden 3 gündür sabah kahvaltısında sonra midem bir garip oluyor. Tabi bunlar psikolojik mi yoksa ilaçlardan mi bilemiyorum
Benim de aynı. Midem inip kalkıyor. Çok ilaç alıyoruz. Onların etkisi
inşallah canım sağolBenim sonucum pozitif şükür . Bulantilarim hamilelik ilerledikçe arttı zor günler geçirdim . Sizinkide insallah pozitifdir
Sabahki dozumu aldım mı almadım mı emin olamıyorum.eger içtiysem telafi durumunda fazla doz olabilir içmediysem atlamış olacagim
Estrofem için sormuştum iç dedilerHangi ilaç
Arkadaşlar merhaba bende 2 Martda transfer oldum şu an gebeliğimin 13.haftasındayım. Takibimi yapan doktor kan sulandırıcı iğneyi artık bırakabilirsin aspirine başlayalım dedi. Tedaviyi olduğum hastahane başka bir şehirde olduğu için oradaki doktorumu arayarak sordum bırakayım mı diye telefonda muayene etmeden bir şey diyemem dedi. Oraya tekrar gitmemde zor. Kararsız kaldım. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Kan sulandırıcı iğneye devam ediyor musunuz?
Her gün kullanıyor musunuzBen devAm ediyorum . Tup bebek merkezi doğuma kadar devam dedi . Ve 30 . Haftaya kadarda ecopirin kullanicam
Her gün kullanıyor musunuz
Canım şimdi transfer oldum da benimde iç çamaşırıma ıslaklık gelmiş böyle sıvı şeffaf şekilde. Fitil koydumu bbence koymadı çünkü brşey söylemedi o akan neydi anlamadımBencede fitildendir . Bundan sonra fitilden dolayı sürekli akıntı islaklik olur korkma. Benim sonucumu olumlu şükürler olsun darısı isteyen herkezin başına insallah
Canım şimdi transfer oldum da benimde iç çamaşırıma ıslaklık gelmiş böyle sıvı şeffaf şekilde. Fitil koydumu bbence koymadı çünkü brşey söylemedi o akan neydi anlamadım![]()