UMUTDYG Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2012 9 0 16 İzmir 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi UMUTDYG #1 temmuz ayında transferi gerçekleşip sonuç bekleyenlerr ..
K kuzu74 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2012 56 37 88 Bursa 5 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi UMUTDYG #2 UMUTDYG .!.: temmuz ayında transferi gerçekleşip sonuç bekleyenlerr .. Genişletmek için tıkla... 4 ağustosta sonucumu öğrendim maalesef negatif inşallah sizinki pozitif olur.
UMUTDYG .!.: temmuz ayında transferi gerçekleşip sonuç bekleyenlerr .. Genişletmek için tıkla... 4 ağustosta sonucumu öğrendim maalesef negatif inşallah sizinki pozitif olur.
aSeL_k Guru Kayıtlı Üye 11 Nisan 2009 2.185 17 358 5 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi UMUTDYG #3 UMUTDYG .!.: temmuz ayında transferi gerçekleşip sonuç bekleyenlerr .. Genişletmek için tıkla... dilerim sonucun pozitif olur ve hayırlısı ile kucağınada alırsın canım ...
UMUTDYG .!.: temmuz ayında transferi gerçekleşip sonuç bekleyenlerr .. Genişletmek için tıkla... dilerim sonucun pozitif olur ve hayırlısı ile kucağınada alırsın canım ...
UMUTDYG Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2012 9 0 16 İzmir 8 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi UMUTDYG #4 Şükürler olsun sonuç pozitif. Düşüşk tehlikesi varmış onun için üzülüyorum tam sevinemedim. İğneye başladık haftaya cuma ultrason ile bakılacak.. İnşallah herşey yolunda gider. Hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz inş.
Şükürler olsun sonuç pozitif. Düşüşk tehlikesi varmış onun için üzülüyorum tam sevinemedim. İğneye başladık haftaya cuma ultrason ile bakılacak.. İnşallah herşey yolunda gider. Hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz inş.
UMUTDYG Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2012 9 0 16 İzmir 8 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi UMUTDYG #5 kuzu74 .!.: 4 ağustosta sonucumu öğrendim maalesef negatif inşallah sizinki pozitif olur. Genişletmek için tıkla... inşallah ikinci denemenizde kavuşursunuz bebeğinize inşallah
kuzu74 .!.: 4 ağustosta sonucumu öğrendim maalesef negatif inşallah sizinki pozitif olur. Genişletmek için tıkla... inşallah ikinci denemenizde kavuşursunuz bebeğinize inşallah
C CENGOM Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 97 7 36 İstanbul 12 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi UMUTDYG #6 Sonucunu 22.8.2012 de öğreneceğim 1 tane embriyo tranfer edildi