Tüp bebekte 2. Transfer

Genetik bölümünde şehir hastanesinde kanda trombofili paneline bakıldı üç değerimde düşük düzeyde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı. 6+4haftalık hamileyim 🥰darısı size inşallah 🤲❤️
🧿🧿🧿 çok mutlu olduum 🥰 sağlıcakla kucağınıza alın 🥰☘️ teşekkür ederim,amin☘️ işte ilk seferinde tutmuyorsa bi sorun vardır doktorun gerekli testleri yapması lazım ama tutmaması doğala getirdi. Zor bi süreç🥺 mutluluğunuzla mutlu oldum 🥰

🧿🧿🧿 çok mutlu olduum 🥰 sağlıcakla kucağınıza alın 🥰☘️ teşekkür ederim,amin☘️ işte ilk seferinde tutmuyorsa bi sorun vardır doktorun gerekli testleri yapması lazım ama tutmaması doğala getirdi. Zor bi süreç🥺 mutluluğunuzla mutlu oldum 🥰
Evet ilk transferimde 9.haftada kalbi durdu kaybettim maalesef zorla bütün testleri yaptırdık şehir hastanesinden biz elimizden geleni yapalım da taktir Allah’ın 🤲çok teşekkürler sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum 😍🤲

Evet bunu da çok duydum benim ne annemde ne teyzelerimde bulantı olmamış . İnşallah canım konuşmak iyi geldi. Bakalım yarın neyi kafama takacağım ahahahahha
Öyle oluyor bn de şuan kasık ağrım olsa takıyorum olmasa takıyorum 😂bu sefer salıyım çok doktora gitmeyim her şey olacağına varıyor diyorum şimdi de 🤣haftaya bi gidiyim de

Öyle oluyor bn de şuan kasık ağrım olsa takıyorum olmasa takıyorum 😂bu sefer salıyım çok doktora gitmeyim her şey olacağına varıyor diyorum şimdi de 🤣haftaya bi gidiyim de
Benimde ara ara kasık ağrım var çekilme şeklinde veya batma şeklinde oluyor. Ay biz niye böyleyiz 😂 Allah yardımcımız olsun

D vitaminini süreçten önce kullansan çok iyi olurdu canım bana doktor bırak dedi gebelikte kadın doğum da 3ay sonra başlatıyor magnezyumda sıkıntı olmaz ☺️
Süreçten önce ikisini de kullanıyordum şimdi iki kez magnezyum içtim o kadar doktora soracağım inş görürsem 🤣

Back
X