- 16 Ekim 2024
- 1.348
- 961
- 38
- 35
12temmuzda transfer oldumAmin Amin senin transfer günün ne zamandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12temmuzda transfer oldumAmin Amin senin transfer günün ne zamandı
Bende 26 Temmuz12temmuzda transfer oldum![]()
Bende 26 Temmuz![]()
zaman geçmez zannediyordum bir süre ama geçiyor işte senin de öyle olacak
Ben hep o süreçte yabancı dizi açtım izledim iyi oluyor tavsiye ederimduygularıma tercüman oldum zaman geçecek mi
Acaba diye düşünürken
Transferi de ben öyle geçirdimBen hep o süreçte yabancı dizi açtım izledim iyi oluyor tavsiye ederim![]()
Ay ne biliyim bulantılı hamileliklerde düşük riski daha az diyorlar canım sıkıyor böyle şeyler okuyuncaAyy bulantısız daha iyi canım canın niye sıkılıyor ki dünden beri midem kötü diye nasıl modum düştü benimher şeyi yiyebilmek daha güzel
Ben de 12 Temmuz suan 6+4 üz bir sonraki kontrolun ne zaman desi doktor bir de seni tüp bebek doktorun mu takibe devam edecek12temmuzda transfer oldum![]()
Genetik bölümünde şehir hastanesinde kanda trombofili paneline bakıldı üç değerimde düşük düzeyde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı. 6+4haftalık hamileyimdarısı size inşallah
![]()
Yok ayy benim bir evladım var onda da hiç olmamıştı sağlıklıca doğdu çok şükür ona takılmayınAy ne biliyim bulantılı hamileliklerde düşük riski daha az diyorlar canım sıkıyor böyle şeyler okuyunca![]()
Ayyy inşallah ya korkularımız bitmiyor tahmin edersin. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip ettin.Yok ayy benim bir evladım var onda da hiç olmamıştı sağlıklıca doğdu çok şükür ona takılmayın![]()
Öyle yapayım bi de bunu deneyim o zamanbebeğim ben küçük bir yerdeyim bilindik bir doktor değil ama iyidir doktorum. Sende detoks etkisi yaratacak hiçbir şey yeme transferden sonra.
Evet ilk transferimde 9.haftada kalbi durdu kaybettim maalesef zorla bütün testleri yaptırdık şehir hastanesinden biz elimizden geleni yapalım da taktir Allah’ınçok mutlu olduum
sağlıcakla kucağınıza alın
teşekkür ederim,amin
işte ilk seferinde tutmuyorsa bi sorun vardır doktorun gerekli testleri yapması lazım ama tutmaması doğala getirdi. Zor bi süreç
mutluluğunuzla mutlu oldum
![]()
Bu bence annemizde böyle bi şey varsa bizde de oluyor yoksa olmuyor onunla ilgili genetik aminAyyy inşallah ya korkularımız bitmiyor tahmin edersin. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip ettin.![]()
İnşallah bebeğin bu sefer sana sımsıkı tutunur öyle olacak gibi de hissettimÖyle yapayım bi de bunu deneyim o zamanteşekkür ediyorum canım
![]()
Tüp bebek doktorum benimle işiniz bitti dediBen de 12 Temmuz suan 6+4 üz bir sonraki kontrolun ne zaman desi doktor bir de seni tüp bebek doktorun mu takibe devam edecek
Evet bunu da çok duydum benim ne annemde ne teyzelerimde bulantı olmamış . İnşallah canım konuşmak iyi geldi. Bakalım yarın neyi kafama takacağım ahahahahhaBu bence annemizde böyle bi şey varsa bizde de oluyor yoksa olmuyor onunla ilgili genetik amin![]()
Öyle oluyor bn de şuan kasık ağrım olsa takıyorum olmasa takıyorumEvet bunu da çok duydum benim ne annemde ne teyzelerimde bulantı olmamış . İnşallah canım konuşmak iyi geldi. Bakalım yarın neyi kafama takacağım ahahahahha
Benimde ara ara kasık ağrım var çekilme şeklinde veya batma şeklinde oluyor. Ay biz niye böyleyizÖyle oluyor bn de şuan kasık ağrım olsa takıyorum olmasa takıyorumbu sefer salıyım çok doktora gitmeyim her şey olacağına varıyor diyorum şimdi de
haftaya bi gidiyim de
Süreçten önce ikisini de kullanıyordum şimdi iki kez magnezyum içtim o kadar doktora soracağım inş görürsemD vitaminini süreçten önce kullansan çok iyi olurdu canım bana doktor bırak dedi gebelikte kadın doğum da 3ay sonra başlatıyor magnezyumda sıkıntı olmaz![]()