Tüp bebekte 2. Transfer

Evet ilk transferimde 9.haftada kalbi durdu kaybettim maalesef zorla bütün testleri yaptırdık şehir hastanesinden biz elimizden geleni yapalım da taktir Allah’ın 🤲çok teşekkürler sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum 😍🤲
Aaah😓 çok büyük acılar😓 çok saygı duyuyorum bu süreçten sağlam çıkanlara ☘️ hayırlısıyla olur inş, size bilgi veririm 🥰 sağlıcakla kalın 🥰

Bir şey sormayı unuttum 😒 ilk transferle 2. Arasında ne kadar zaman geçti ? Benim doktorum adetin gelince gel dedi 🧐
Yaa ben kürtaj olduğum için rahmin toparlanması için 3-4ay beklemem gerekiyordu o arada genetikte testler filan yaptırdım bir de kalan embriyomu genetiğe gönderdim derken bir de üstüne başka şeyler çıktı benimki uzadı ama normalde adetle başlıyorlar kürtaj durumun film olmadıysa

Yaa ben kürtaj olduğum için rahmin toparlanması için 3-4ay beklemem gerekiyordu o arada genetikte testler filan yaptırdım bir de kalan embriyomu genetiğe gönderdim derken bir de üstüne başka şeyler çıktı benimki uzadı ama normalde adetle başlıyorlar kürtaj durumun film olmadıysa
Anladım sürecin içinde süreç yaşamışsınız bir de. Neyse ki güzel sonuçlanmış. 🥰 teşekkür ederim 🥰

Back
X