05.08.2009 hayatımın en acı günü....

cok gecmıs olsun canım..
allah acıl sıfalar versin...belki eskisi gibi olmaz hıcbısey ama bunada sukur demeyı bılmelı...
hayatta oyle acılar yasıyokı ınsanlar...her acıda ne kaldı gerıye derler senın gıbı....
ama unutma beterın beterı vardır her zaman rabbıme sukret kı baban hala hayatta allah muhafaza ya onu tamamen kaybetmıs olsaydın...
bu daha buyuk bı acı olmazmıydı sana....

canım cok zor yıpratıcı bir olay yaşamışsınız ama inan son satırlara kadar öldüğünü zannediyordum ve ölmediğini duyunca sevindim..sen bunun acısını ölüm acısından kötü olarak nitelendirmişsin ama inan ki değil.belki kızıcaksın seni anlamadığım için böyle konustumu düşünüceksin ama değil.ölüm cok ayrı bişey..44 yasında Allah korusun ilelebet aranızdan ayrılsaydı..hemde aranız kötüyken..ozaman cok daha fazla koyardı..yaşadığı cok ağır bişey tabiki ama doğustan yürüyemeyen veya daha 10 lu 20 li yaslarında böyle bir kaza geçirip yürüyemenler de var..tam genclik cağında..sakın beni yanlış anlama yasadığınız şey gercekten kolay değil ama sana sadece daha kötüleri örnek olarak gösterdim ki bulunduğun durum için bu kadar karamsar bakma diye..aile birliğinizi bozmayıp her beraber üstesinden gelirsiniz umarım..daha acı olaylar yasatmasın Allah..

geçmiş olsun canım.çok şükürki baban yaşıyormuş.sen daha hayatının en acı gününü tatmamışsın.insanın hayatının en acı günü bence sevdiklerinin tabut içine konulup götürülmesi.keşke benim babamda yaşasaydı.olsun bi bacağı olmasaydı.insan kaybedince anlıyor

canım çok geçmiş olsun.. 2 sene önce ben de bi telefonla haber almıştım abimden(ailemden ayrı başka bi şehirde yaşıodum, babamla anlaşamadığımız için üniversiteyi okuduğum şehirde kalmıştım..) babamın yoğun bakımda olduğunu sölemişlerdi ama beni çok da etkilememişti doğrusu neyse o gün yola çıktım babam kalp krizi geçirmiş anjio yapmışlar 3 damar da tıkalıymış ucuz kurtulmuş yani bi tek göz yaşı bile dökmedim ta ki yoğun bakım odasına tek başıma girdiğimde beni göüncekalp atışları öle hızlandı ki ben babamın kendinden başkasını sewdiğini düşünmezdim ama o an beni sewdiğini hatta çok sewdiğini anladığım an oldu işte.. bence hayatta olduğuna şükretmelisin onları kaybedebileceğini gördüğün zaman hayatında çok önemli bi yere sahip olduğunu farkediyosun.. tekrar tekrar geçmiş olsun canım..

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun, daha yaşanacak ne acı kaldı derken ya Allah korusun baban tamamen felç kalsaydı, sadece bir nefes olarak yaşasaydı, yada onu kaybetseydiniz. Bizi insanız ve herşey biz insanlar için. Allah kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah.

Canım benim, çok geçmiş olsun.. Canın yanıyor ve bu duruma şükret denmesi duyarsızlık gibi gelebilir ama gerçek bu tatlım, çok şükür ki sağ salim aranıza döndü.. Burada ne çok motor kazaları oluyor ve ne çok canlar alıyor. Şu an güçlü olarak babana destek olacaksın ki yeni durumuna alışmasına ve atlatabilmesine yardımcı olacaksınız.. Aran bozuk olduğu için de vicdan azabı duymamalısın, herşey biz insanlar için.. Bilme şansın yoktu ama bu zamandan sonra kırgınlıklarını aza indirgeyerek sevdiğin insanlara yardımcı olabilirsin.. Lütfen tatlım gülümse ve şanslı olduğunuz için şükret..

destekleriniz için çok sağolun...yazılarınızı okudukça bir hata yaptıgımın farkına vardım...henüz ölüm acısı yasamamış birisi olarak ölümden daha beter dedim...haklısınız ne acılar var ben şükrediyorum bu şekilde kurtulduguna zaten...

ahh bu babalar ahh
bende babamla cok haşır neşir değilimdir birazcık resmiyiz , ve bazı arkadaslarında dediği gbi babam bizi pek düşünmez derdim
5 yıl önce öss e 3 ay kala , akşam gelen bi telefonla hersey öyle değişti ki ailem bir kaza geçirmişti ve arabada 5 yaşındaki kardeşim ,annem , babam ..
annemin kalça ve çene kemiği kırılmştı ; bu demek oluyordu ki 2 ay kalkmaycak ve sadece mama yiyebilecek .. o gece ben annemın basındaydım .. küçück kardeşimin iki kolu alçıda ..
babam başka bi hastanedeydı , gözünde biraz sorun oldugunu duymuştum o gece sadece .ertesi gun öğrendm ki babam bı gözunu kaybetmiş
ve ben hastaneye gittiğimde ağlamamam lazımdı moral verebilmek için
babam benı görunce -artık yarımım kızım diyip sarılıp kendimi tutamayışım ..
çok şükür allah beterini vermedi ve onlar hayatta..
iyi ki varlar
sanada çok geçmiş olsun arkadasım
ve dua et ki allah daha büyük bi dert vermesin

En acısı bu değil canım merak etme;
bende babamı kaybettim trafik kazasında ama bu kadar soğukkanlı olamadım
canım babam nur içinde yatsın
dua etki başınızda babacın,ölmemiş evet belki artık bir ayağı sakat ama bir nefesi bile yetiyor onların
keşke derim, keşke ölmeseydi sakat kalsaydı ama bir nefesini duysaydım bir dokunabilseydim yumuşacık ellerine babacımın keşke ben baksaydım ona off off
ve gerçekten en acısı bu değil canım en acısı ölüm acısı
Rabbim kimseye yaşatmasın...

allah ölüm acısını tattırmasın,sonucta baban yanında ya yasıyor ya konusabiliyor görebiliyor ya bunada şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…