07.04.2010 Ameliyat günümdüüür duyru

:)sende bölemiydin ameliattan önce?bide 23ünde kuzenmn nişanı var o zaman kadar gecmesi lazım morluklarn flncnm ya sen ankarada yasıomusun ben tunalı hilmide klinik o yakınlarda istediğim kremleri alacaım eczaneler bulabilrim di mi?coppertone alcam baskaaa tretin fln alcam bi de aktar var mı oralarda:)kaybolmayalım da

Canıım tunalıda cok buyuk eczaneler var aradıgını bulursun bıde ankarada kaybolmak zor :) karısık bı yer dııl ama aktar varmı bılmıyorum canım
O ılacları doktorunmu verdı?
Bana arnıca dıye bı krem vermıstı sıslıkler ve odem ıcın

shatzim inşallah kolayca atlatırsın. bende bugün ameliyat günü aldım.şimdiden heyacan bastı ölüyorum valla. strese girdim iyice. ben de salı günü olacağım inşallah. senin güzel haberlerini bekliyoruz . sonrada bemn yazarım inşallah. Alalh yardımcın olsunnnnnn.

arkdaslar carsamba aksam 8de girdm 12de cıktım ameliaattn suan cok zor yazıorum basımı eğemiorum.gözümn içi kan oldu yüzüm sis dudaklarımı kapatamıorum göz kapaklarım mosmor 3.gün bgn gecsn die bekliorm sizinde böle miydi yaa napcam bi fikri olan var mı?burnumdan bişi anlasılmıo sis oldu i.in salı alçılar cıkana kadar sabretces artık

arkdaslar carsamba aksam 8de girdm 12de cıktım ameliaattn suan cok zor yazıorum basımı eğemiorum.gözümn içi kan oldu yüzüm sis dudaklarımı kapatamıorum göz kapaklarım mosmor 3.gün bgn gecsn die bekliorm sizinde böle miydi yaa napcam bi fikri olan var mı?burnumdan bişi anlasılmıo sis oldu i.in salı alçılar cıkana kadar sabretces artık

çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsn ..

ohhhh haberini aldık çok geçmiş olsun. bende salı günü oluyorum inşallah. bu arada ameliyatı nerde kime olmuştun.

Shatizmcim canim cok normal yasadigin seyler ama emin ol her sabah biraz daha gerileyecek
Herkesin yasadigi seyler canim ekstra olan bi durum yok meraklanma

:)sende bölemiydin ameliattan önce?bide 23ünde kuzenmn nişanı var o zaman kadar gecmesi lazım morluklarn flncnm ya sen ankarada yasıomusun ben tunalı hilmide klinik o yakınlarda istediğim kremleri alacaım eczaneler bulabilrim di mi?coppertone alcam baskaaa tretin fln alcam bi de aktar var mı oralarda:)kaybolmayalım da

Morluklar 15 güne geçiyor merAK etme ;)

kızlar ben geldimm:)burnum alcıdan görünmüor fakat ucu eskisinden daha büyük şişlikten sanırım morluklar hafif sarı oldu sislikler de azaldı ama hala cok kötü durumdayım bunun için bi önerisi olan var mı artıkk buz koyma dedi doktorum gözlerimn üstüe çay poşeti fln koydm nası en aza indiririm bilmiorum umarım burnum güzel olmuşturrrrr

canım morluklarının rengi değişmeye başladıysa artııkk iyileşmeye başlamışsın demektir bu aşamadan sonrada yapacak çok bişey yok sadece sabretceksin :)

öle ya ama cok zor su durumda sabretmek gözümün içinn kanlı olması cok kötü yaa daha kötü görünüo off allahım su evreleri bi an önce atlatsam yrn diil soraki gün alçı alıncak bakalım

öle ya ama cok zor su durumda sabretmek gözümün içinn kanlı olması cok kötü yaa daha kötü görünüo off allahım su evreleri bi an önce atlatsam yrn diil soraki gün alçı alıncak bakalım

ayy benimde sol gözüm çok kanlanmıştı yyaa korkunç görünüyo tatlım ama çoğu kişide oluyor yani bak 10güne ne morluk kalcak ne kanlanma sabret canım sonrasında çok tatlı bişeye sahip olcaksın :) :icecream:

insallah cnım insallah smd en azından sağ sağlim cıktıma sükrediorm o kadar narkoz fln yedk yani bundan srnsı kolay diorum ama yine de bekliemiorm işte.sürekli yatmaktn sırtım ağrıdı sen cok hareket edio muydun ben korkuorum ya zonklar gibi oluo.bi de bi krem sürüorm dikişlere ama tam süremiorm sürdüüm de akıo gidio ztn

shatzim çok geçmiş olsun. inşallah güzel ve sağlıklı bir buruna kavuşursun. fotoğrafları bekliyoruz yerimseniben

:) ayy ewet koyma bencede tatlım ya ben ilk araştırmaya başladığımda bir resim görmüştüm içim acımıştı resmen asla dayanamam demiştim insanları korkutmamak laızm :)

insallah cnım insallah smd en azından sağ sağlim cıktıma sükrediorm o kadar narkoz fln yedk yani bundan srnsı kolay diorum ama yine de bekliemiorm işte.sürekli yatmaktn sırtım ağrıdı sen cok hareket edio muydun ben korkuorum ya zonklar gibi oluo.bi de bi krem sürüorm dikişlere ama tam süremiorm sürdüüm de akıo gidio ztn

Canım çok hızlı hareket etmediğin sürece hareket edebilirsin, fazla eğilme, eğilerek durma, bir de ağır kaldırma;) Şişlikler 3-4 güne geçer.

Back
X