07.04.2010 Ameliyat günümdüüür duyru

shatzim geçmiş olsun..inşallah hemen iyileşirsin,ama morlukların sararmaya başladıysa süper..ben de nebil bey'e ameliyat olacağım forumun ilk sayfalarında yazmıştım,nerede oldun ameliyatını?özelden msj atamıyorum hala malesef :( umarım sonuç istediğin gibi olur.fotoğraflarını da sabırsızlıkla bekliyoruz..tekrar geçmiş olsun,öpüyorumm

tesekkür ediorum bgn biraz daha azaldı morluklar yemyeşil oldm bu sefer de:)chelsacm sen ne zaman oluosun ameliat elimden geldiince yardımcı olayım ama nebil bey her seyn ötesinde cok iyi bi insan cok anlayıslı hastasının fikirlerine isteklerine deger verio rahatlatıo insanı ben kendi adıma doru bi seçim yaptımı düşünüyorum umarım sonuc da güsel olur.benim sol tarafa doruu deviasyon vardı bi de cok hapsuruordum burun içi etlerini yaktı.yani sağlık problemlermden dolayı oldm ameliat artık rahat nefes alım baska bişi istemem:D

shatzim iyisindir umarım. bende yarın giriyorum ameliyata. bugün tekrar görüştüm. istediğim şekli anlattım.

ooohhh bende kurtulacağım . dualrını bekliyorum. sana da çok geçmiş olsun. inşaalllah istedğin gibi bir burna ve sağlıklı bir nefese kavuşursun.

Shatzım benım amelıyatıma daha var,ızın alamıyorum
ÇÜnkÜ en az 20 gÜn ınsan ıÇıne Çıkmamam gerekıyor :)
ya nebıl beyın ınsanlıĞı benı zaten en Çok etkıledı,ılgısı alakası,samımıyetı
yaptıĞı amelıyat sonuÇları da Çok ıyı bence
umarım senın de sÜper olur,olacaktır da emınım
suay da mı nebıl be'e oluyor?
Ya sabırsızlıkla sonuÇlarınızı gÖrmek ıstıyorum
ıkınızı de Çok ÖpÜyorum

kızlar yüzümü yıkadım kremlendim geldim.alçı dün cıktı bandaj takıldı o arada gördüüm burun tanyelinin burnuydu öle kalıcanı düşünsem intihar ederdm heralde ama bn ümitliyim:)alcı sıkmıs incecik bi kemik ucu top gibi iki kaşın ortası da sis cok komik bişi olmus ama daha 6 gün oldu yanii bi de alçının dısında kalan yerler birden fırtlamış sismiş kemik minicik kalmıs belli umarım smd düzeliordur bant cıkınca nası olcak merak ediorum.bantlı bi resim ekliorum albümüme bakn lütfen olanlarda fikir versin yaa sizinde böle midi 6.günde

shatzim cook gecmis olsun en kisa sürede resimlerini paylasabilirsin insl

shatzim benim dr.um alçıyı çıkartırken göstermedi bile bana burnumu çok şiş olduğundan kimbilir ne halde oluyoki ilk alçı çıktığındaki izler yani bozma moralini bende bandajlı bekliyorum bakalım senin bandajlar kaç gün kalacakmış

ii ki göstermemiş cnm cok kötü görünüo emin ol ama ztn yüzüm göz kapaklarımda sis burun iice tuhaf duruor pztsi cıkarcas bandajları benm alcı da 6 gün durdu bant da 6 gün durcak cok merak ediorum yaa

shatizm öncelikle geçmiş olsun.

bandajların çıkmıştır artık. fazla olmadı ameliyat olalı şişlerin vardır muhtemelen. ama genel olarak görünüm ve nefes alman nasıl ?

shatizm çok geçmiş olsun.tasarımdaki burnuna benziyormu peki tasarımdada kalkık bir burun mu vardı.benim tasarımdada ucundaki çok az düşüklük nedeniyle kalkıklık yaptık ama çok endişeliyim.burun yapımı ve yüzümdeki duruşunu değiştirecekmiş gibi gelio. bir yandanda o hafif düşüklükten hoşlanmıyorum..kalkık burun ama ne ölçüde kalkıklık.ilk zamanlar şişliklerle birlikte istediğinden daha mı kalkık duruyor?

Back
X