• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

07.2026 skt li progestan dex isteyen

Vintagewomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.182
Puanlar
63
Merhabalar, tekrar tüp bebek yapmayacağım için elimde fazladan kalan (bu yılın temmuzunda son kullanma tarihi bitiyor) progestan dex var. İsteyene kargo karşılığında gönderebilirim. Kahramanraş onikişubatta oturan varsa elden de verebilirim kargo masrafı çıkmasın. 7 li paketten birini kullanmışım sadece. Kalmış 6 tane. Gerçekten ihtiyacı olana gider umarım 🌻 ve bebek sahibi yapar inşallah🤲

Merhabalar, tekrar tüp bebek yapmayacağım için elimde fazladan kalan (bu yılın temmuzunda son kullanma tarihi bitiyor) progestan dex var. İsteyene kargo karşılığında gönderebilirim. Kahramanraş onikişubatta oturan varsa elden de verebilirim kargo masrafı çıkmasın. 7 li paketten birini kullanmışım sadece. Kalmış 6 tane. Gerçekten ihtiyacı olana gider umarım 🌻 ve bebek sahibi yapar inşallah🤲
Ben alabilirim canım Ankarada oturuyorum

Ne oldu canım yaptırmayı düşünüyordun

Merhaba. Özel değilse sebebi maddi durummu. Eğer öyleyse para kazanılır yeter ki kendinizi ümitsizleştirmeyin. Allah zamanı o kadar iyi biliyor ki sadece sabrınıza ve duanıza imtihanınızın kolay olmasını ekleyin. Allah en güzelini verecektir. Sizi çok iyi anlıyorum bu süreç o kadar zor ki.

Merhaba. Özel değilse sebebi maddi durummu. Eğer öyleyse para kazanılır yeter ki kendinizi ümitsizleştirmeyin. Allah zamanı o kadar iyi biliyor ki sadece sabrınıza ve duanıza imtihanınızın kolay olmasını ekleyin. Allah en güzelini verecektir. Sizi çok iyi anlıyorum bu süreç o kadar zor ki.
Merhaba özel değil elbette hepimiz aynı şeyleri defalarca yaşadık birbirimizi iyi anlarız. Çok borçlandık son tedavi için, sinirlerimiz de cebimiz de çok yıprandı. Dile kolay 5 başarısız tedavi üçü baştan başlayarak üstelik. Tekrar baştan başlamak için on sene biriktirsem gene yetişemem senede iki kez zam geliyor iğnelere ve kliniklere. Nasip bundan sonrası

İğne verilmiştir, keşke çok param olsa herkese dokunabilsem 🌿🤲 Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X