• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Merhaba kızlar bende bugün sabahtan transfer oldum yalnız aklıma birşey takıldı sizlerde sormak istedim benim transfer sonrası hemen ayağa kaldırdılar odaya yürüyerek gittim ama okuyorum sedye ile falanda giden varmış sizler nasıl gittiniz acaba ?
Merhaba banada ayın 11. De 5.gün embriyosu kondu
İlk bebegim de tüp bebek onda aynı senın gibi oldum çok tereddüt ettim çok şükür şimdi 3 yaşında
Şimdiki ise transfer olduktan sonra masadan yardım ile indim sandalye ile götürdüler yatmadım ama 45 dk felan oturdum dinlendim sonra eve gittim

Merhaba canım senden birgün önce de benim transfer oldu 3. Gun embiryosu taze transfer seninki kaçıncı gün embiryosu?

Benım 5. Gün ovıtrelle dıye bır İğnem vardı . Vucuttakı beta degerını arttırıyormuş 2 gün. Ben 5. Gün iğneyi oldum ıkı gün sabrettim 8. Gün evde test yaptım çift çizgi çıkınca kan verdım kanda da çıktı. Sonra dedım kı ya iğnenin etkısı hala devam edıyo 10. Gün verdım yıne yüksek 12. Gün verdım yıne yüksek 😀 hala iğnenin etkısı diyorum . Doğursam hala iğne sen dicem heralde bu gidişle 😂
İnsan inanamıyor değilmi☺️ Bana ovitrelle yi transfer olduğum gün vurdular. Sadece ayrıca hiç fitil iğnede kullandırmıyorlar 3 tane ilacım var sadece onları kullanıyorum. Her doktorun farklı sanırım işleyişi.evde bir testim var 5. Gün bugün ama 8. Güne kadar bekliyim diyorum

Merhaba anne adayları. 08.02.2022 de transferim gerçekleşti. Benim gibi arkadaşlar varsa burda Beraber bekleyebiliriz vakit geçiririz diye konu açtım. Rabbim tüm evlat isteyenlere sağlıklı, sıhhatli, güzel ahlaklı, biz öldüğümüzde arkamızdan bir dua okuyan evlatlar nasip etsin inşallah 🌺🌺
Ben de 07.02.2022 de transfer oldum beklemedeyim sizler gibi ☺️

Evet canım 3.gun embrisydu 8 gün negatif cuma gunu kan tahlili verecem ondada umudum yok açıkçası.

Evet canım 3.gun embrisydu 8 gün negatif cuma gunu kan tahlili verecem ondada umudum yok açıkçası.
Benim de cumartesi.
3.gün olduğu için erken olabilir.çarşamba tekrar yap bence bir de 6 gün erken sonuç belirleyenden yap.benim de hiççç belirtim yok.ağzım kuru garip şekilde ona anlam veremedim

Merhaba banada ayın 11. De 5.gün embriyosu kondu
İlk bebegim de tüp bebek onda aynı senın gibi oldum çok tereddüt ettim çok şükür şimdi 3 yaşında
Şimdiki ise transfer olduktan sonra masadan yardım ile indim sandalye ile götürdüler yatmadım ama 45 dk felan oturdum dinlendim sonra eve gittim
Ayyyyyy😍 ne güzel umut oldun 😊 inşallah pozitifleri alırız sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım

Benim de cumartesi.
3.gün olduğu için erken olabilir.çarşamba tekrar yap bence bir de 6 gün erken sonuç belirleyenden yap.benim de hiççç belirtim yok.ağzım kuru garip şekilde ona anlam veremedim
Bol su iç canım bana kalsa belirti olayına çok takılma. Ilk denememde hiç belirtim yoktu negatif sonuç geldi . Bunda kasık sancısı bel ağrısı göğüs de hassasiyet var testte negatifi gördüm cuma günüde tüp bebek yaptirdgim yerde kan vereceğim büyük ihtimal ordada negatifi görürüm

Bol su iç canım bana kalsa belirti olayına çok takılma. Ilk denememde hiç belirtim yoktu negatif sonuç geldi . Bunda kasık sancısı bel ağrısı göğüs de hassasiyet var testte negatifi gördüm cuma günüde tüp bebek yaptirdgim yerde kan vereceğim büyük ihtimal ordada negatifi görürüm
Bana da saçma gelmişti😂.senin saydıklarından hiç biri yok ya.garip valla ilaç bile etkilemiyosa😛.
Bekle bakalım daha erken bence

Bekle

Regl ağrısı gibi sanki bi ağrı var. Belimde. Bazen kasıklarımda. Dün gündüz aksama doğru 4 ye yattım , daha yeni kalktım. Hep uykum geliyor hep yatasım var. Üşüttümmü acaba ya bilemiyorum halsizim. Bide covid olmayalım. Allah korusun

Back
X