• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Yok canım daha çıkmadı. E nabizdan bakıyorum sürekli bi sonuç yok daha 🤷‍♀️ ama büyük ihtimal negatif olur diye düşünüyorum lekelenmem iyiden iyiye arttı canım sanırım bu gidişle sonuç gelmeden adet olacağım 😐

Merhaba hanımlar. Bugün test günümdü. Sabah erkenden gittim kan verdim. Ve 3 denememin ardından pozitif sonuç aldım. Hamileyimm. Değerim 760 çıktı. Daha kendimde şaşırıyorum. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. İnsallah. Sağlıkla kucaklarımıza almayıda 🧿🧿🤗🤗🤗🥰🥰🥰

Merhaba hanımlar. Bugün test günümdü. Sabah erkenden gittim kan verdim. Ve 3 denememin ardından pozitif sonuç aldım. Hamileyimm. Değerim 760 çıktı. Daha kendimde şaşırıyorum. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. İnsallah. Sağlıkla kucaklarımıza almayıda 🧿🧿🤗🤗🤗🥰🥰🥰
Gözün aydın canım benim allah tamamına erdirsin 🤲🏻🥰♥️

Gözün aydın sağlıkla gelsin 🥰🥰🧿🧿

Canim rabbim tamamina erdirsin cok sevindim hayirli olsun senin degerin benimkinin 2 kati masallah ikiz bence seninki💕

Canım benim sonuç cıktı negatif malesef ikinci denememdi . Hayırlısı nasip bakalım sağlık olsun az çok bekliyordum negatif sonucu zaten.bakarsin Üçüncüye kısmet olur allah hayırlısını versin senin sonuç ne cıktı ne yaptın yaz mutlaka . Herkesin güzel gönlüne göre olsun 🥰🌺

Kizlar cok sukur rabbime bende bugun kan testinde pozitif sonucu aldim ben 6 bucuk yil bekledim bu sonuc icin bekleyen herkese rabbim en kisa zamanda nasip etsin bunu cok kalpten diliyorum.insallah sizlerinde en kisa zamanda mujdeli haberlerini duyariz💕🌸 rabbim annelik duygusunu hepimize yasatsin hayirlisyla hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbim😍

Kizlar cok sukur rabbime bende bugun kan testinde pozitif sonucu aldim ben 6 bucuk yil bekledim bu sonuc icin bekleyen herkese rabbim en kisa zamanda nasip etsin bunu cok kalpten diliyorum.insallah sizlerinde en kisa zamanda mujdeli haberlerini duyariz💕🌸 rabbim annelik duygusunu hepimize yasatsin hayirlisyla hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbim😍
Çok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah bizlerede duanı eksik etme canım. Benin sonuç negatif cıktı malesef. Üçüncüyü deneyeceğiz bakalım artık. Tekrardan tebrik ederim canım 👶🤲🥰

Hayırlı olsun canım tebrik ederim sağlıkla hzuurla büyüt inşallah bizlere de duanı eksik etme 🤲👶😘

Hadi gözün aydın canım çok sevindim zaten diyordum sana hamilesin içime doğuyordu.👶🤲 Saglikla kucahina almak nasip olsun canim duani eksik etme ben ve benim gibi negatif çıkan arkadaslardan. insallah birgun bizde pozitif goruruz🥰 .Benim mal3sef negatif cıktı üçüncuyu denicez nasipse bakalım artık kısmet herşeyin hayırlısı olsun 🌺

Çok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah bizlerede duanı eksik etme canım. Benin sonuç negatif cıktı malesef. Üçüncüyü deneyeceğiz bakalım artık. Tekrardan tebrik ederim canım 👶🤲🥰
Canim cok.tesekkurler en kisa zamanda rabbim sanada nasip edecek insallah dualarimdasin💕🌸

Tebrik ederim canım sağ salim kucağına Almayı nasip etsin. İnsallah sağlıklı sıhhatli ilerleriz. Evet ikiz olabilir. Haftaya ultrason a gideceğim.

Ben yarın sabah kan vericem ama bu akşam adet sancısı gibi sancım var ve belim ağrıyor😔 olmadımı acaba

Back
X