1+1 ev

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.137
11.012
248
Kızlar biz tam kiraya çıkacakken eşimle neden ev almıyoruz diye düşündük. Düşündüğümüz konumda bizim bütçemize göre 1+1 evler var.

Eşyamız çok değil ama 3+1 evde yaygın halde duruyolar 😂

55 60 metrekare evler nasıl kullanışlı mı? O şekilde oturan varsa sorum onlara 🤗

(Şimdilik çocuk yok)

Kızlar tüm mesajlarınızı okudum. Çok teşekkür ederim. 1+1 evet sizin de dediğiniz gibi pek olacak gibi değil... Ben de şimdi bu sıkıcı konumu kapatıp pazar bdv dedikodularına dalıyorum 😌🙋🏻‍♀️

Son düzenleme:
Kızlar biz tam kiraya çıkacakken eşimle neden ev almıyoruz diye düşündük. Düşündüğümüz konumda bizim bütçemize göre 1+1 evler var.

55 60 metrekare evler nasıl kullanışlı mı? O şekilde oturan varsa sorum onlara 🤗

(Şimdilik çocuk yok)
Kendinizi zorlayıp 2+1 alın bence. Çocuk için tekrar taşınmaya gerek kalmaz.

Bu evim 2+1 ama m2 geniş 160 170 filan galiba. Bir sonraki evi büyük istemiyorum açıkçası. Bebek odası, yatak odası en fazla 80 yeter :KK70: Bıktım temziliğinden, misafirinden.. Şimdiki aklım olsa 1+1 kutu gibi ev tutardım. Bakayım yorumlar nasılmış 🤣
100 m2 2+1'den bildiriyorum 160 170 m2 evde otursam bayram ederim :KK48: Geniş alan guzeldir ya ferah ferah.

(Şimdilik çocuk yok)

Bizim bütçemize göre dediğin nakit para mı kredi ödemeli mi

Bence ulaşım uygun ise olabilir sanki çünkü kira gibi kalır sonra gerekirse satarsınız

Ben tek başıma 1+1 apartta yaşıyordum öğrenciyken inanılmaz daraltıcıydı. Ben geniş alanlar seviyorum sanırım hele iki kişi için çok daha bunaltıcı olur. İmkanınız varsa krediyle 2+1e zorlayın derim. Yine de 1+1 alırsanız eşyalarınızı bi kısmını elden çıkarın 3+1 in eşyası 1+1 de boğar insanı .

Iki kisi hem de akşama kadar calisan iki kisi icin en ideali bence.Cocuk dusununce de satar pesinat yaparsiniz buyuk ev icin..Bazi gordugum 1 1 ler bahceye aciliyor salon kapisi..Giris kat ve mini bir bahce veya terasi olan bir ev harika bence..Isıtması az maliyetli, temizligi kolay vs

Erkek arkadaşımla 1+1 evde yaşadık ara ara. Yatak odası ve salon birbirine uzak, dip dibe değil, arada banyo ve mutfak var. Dolayısıyla çok daralmadık. Hatta ailem de kaldı bazen salonumda. Yine odalar birbirine uzak olduğu için sıkıntı çekmedik.

Ama erkek arkadaşımın daha küçük bir evi vardı bir ara, onda odalar yan yanaydı. O çok sıkıcıydı. Kişisel alana ihtiyaç oluyor ne kadar iyi anlaşsak da. Odalar birbiriyle dip dibe olmazsa, ayrı oda şeklinde büyük bir mutfak veya teras/bahçe gibi alan yaratan bir tasarımı varsa olabilir. Bazı evlerin koridorları dahi ayrı bir oda olabilecek büyüklükte olabiliyor mesela. O da güzel ve kullanışlı oluyor. Salon ve mutfağı alt katta, yatak odası ve banyosu üst katta olan dubleksleri de düşünebilirsiniz. Bunlarda balkon ya da teras da oluyor genelde. Biz de bu şekilde olursa 1+1 olabilir, böyle olmazsa 2+1 olsun diye düşünüyoruz.

Ikinizde calisiyor ,gelen giden cok değilse , mis gibi idare edersiniz az esya ile tabi ,evli bir cift tanidigim car 2 kedi ile 1+1 de oturuyorlar

Bizim evimizde küçük ama 2+1 de oturuyoruz.
Bir oda sadece çamaşır kurutmak ya da canım sıkılırsa oturmak için kullanılan sevdiğim bir oda
Çocuk olursa da sigariz ama 1+1 gerçekten çok küçük bence
Temizlik açısından kolay olur ama benim de şahsen ruhum daralırdı bir süre sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X