- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.635
- 348
Gectigimiz ay 3+1 olan evimizi ve eşyalarımizi satıp 1+1 eve yerleştik eşimle ☺ 65 mt² ama balkonu cok büyük, neredeyse bir evin salonu kadar ve camla kapatılmış. Oyle olmasa sigabilmem imkansız. Cunku butun ivir zivir esyalar balkonda simdilik. Mutfagim Amerikan mutfak ve malesef koridor yok. Siz 1.5+1 bakabilirsiniz. Oyle dairelerin mutfağı ayri oluyor.
Yalnız cok misafiriniz geliyorsa sıkıntı olabilir. Minicik ev, kendimiz zor sığıyoruz bide misafir tıklım tıklım olabilir
tek sıkıntımız özel diye birşeyimiz kalmadı. Eşimin butun telefon konuşmalarını duyuyorum keza oda benimkini oyle. Genelde o evde olmadiginda konusmayi tercih ediyorum.
Çok küçük mt² evleri tercih etmeyin, önünde kocaman apartman olanlarida seçmeyin. Çünkü zaten ev küçük olunca iyice duvarlar üstünüze ustunuze gelebilir. Benim önumde orman olduğu icin ev karanlık sikici olmuyor. Baska sorunuz varsa cevaplarim
Yazmayı unutmuşum, coook memnunum
Yalnız cok misafiriniz geliyorsa sıkıntı olabilir. Minicik ev, kendimiz zor sığıyoruz bide misafir tıklım tıklım olabilir

Çok küçük mt² evleri tercih etmeyin, önünde kocaman apartman olanlarida seçmeyin. Çünkü zaten ev küçük olunca iyice duvarlar üstünüze ustunuze gelebilir. Benim önumde orman olduğu icin ev karanlık sikici olmuyor. Baska sorunuz varsa cevaplarim

Yazmayı unutmuşum, coook memnunum