1+1 ev

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
merhabalar 6 aysonra düğünüm var ve 1+1 evimiz olacak.
mutfak konusunda çok karasız kaldım komple beyaz bir mutfakmı yosa üstü beyaz altı bamu rengi bir mutfakmı tercih etmeliyim sizce mutfakla salon bir olacak ve çokda büyük değil.
mobiyalarımı secerken mutfağa göre seçmek zorunda kalmak istemiyorum.1+1 evde oturanlar varmı nasıl dekore etmeli ve nasıl moilya seçmeliyim sizce.

bence gayet şuk ve güzel olmuş forumda görmüştüm hatta bende düşündüm aralarına öyle renk katabilirim.

bu 1+1 bir dairenin planı

bunlarda 1+1 evde beyazın asaleti ve odayı ne kadar büyük ve ferah gösterdiğinin kanıtı ,

kesinlikle herşey açık renk olmalı ..

nasıl renklerle dekore etmeliyim acaba mutfak.
nasıl hem şık hemde ferah gözükür

işte örnek resimlerdeki gibi mutfak sade beyaz olmalı bence ,ki ona göre koltuk takımlarını veya koltuk minderlerini renkli kullanabilesin Eki Görüntüle 664037

mesela resimdeki gibi mutfak beyaz olursa diğer taraftaki mobilyayı istediğin renkte kullanabilrisin ,fakat mutfak renkli olursa mecburen ona uydurmaya çalışacaksın ve bir zorunluluk haline gelecek alacağın mobilya ..

koltuklarını beyaz veya krem ,minder ,halı ,perde ve aksesuarlarını istediğin renkte seçebilirsin ..

Seçim ne kadar açık ve tek renk olursa ortam o kadar ferah ve olduğundan geniş algılanır...
Kesinlikle dolapların üstü başka altı başka arası başkaya gitmeyin..
Dolaplarınızı beyaz seçmeniz yerinde olur,hatta oturduğunuz bölümde duvara uygulanmış geniş aynalar da evi daha geniş gösterecektir..
Kolay gelsin

Mutfagi resimdeki gibi yaptirabilirsin
Açik renkler, sade ve kuçuk mobilya tercih etmelisin bence hatta tv'nu duvara monte edebilirsin çunku kuçuk salonlarda tv çok goze batiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…