• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1+1 eve nasıl yerleşilir

Nuraydan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
252
197
18
50
8 yıl annemin evinde kızımla yer yataklarında süründük. Nihayet ev aldık ama 1+1. Çok mutluyum. Sevincimden ağlıyorum. Bir anahtarım var. Şimdi bu eve nasıl sığacağım, nasıl yerleşeceğim. 1+1 de oturan var mı?

Az eşya , az insan çok huzur boşuna dememişler. Hayırlı olsun , güle güle oturun kızınızla.
Kızımın odası eksik kalmasın derseniz yaşı kaç tabi bilmiyorum da , bir odayı genel kullanım için salon yaparsınız diğerinide kızınıza oda.
Aile evinden sonra size saray gibi gelmeliydi 1+1 ev :) insanın evi gibisi yok...

Kızım onbir yasında. Odanın biri onun. Diğer odayı hem yatak hem oturma odası olarak ve aynı zamanda şık bir şekilde düzenlemek istiyorum. Yıllardır çektiğim acılar bitti artık. Tapuyu alırken ellerin titredi. Bugün anahtarı aldım ve öyle ağladım ki. Kızım neden ağlıyorsun anne dedi. Büyükler sevinince ağlar dedim. Çiçek gibi olacak evimiz dedim. Ayrı bir odam bile olmamıştı bu evde. Şu an hala ağlıyorum.

Kızım onbir yasında. Odanın biri onun. Diğer odayı hem yatak hem oturma odası olarak ve aynı zamanda şık bir şekilde düzenlemek istiyorum. Yıllardır çektiğim acılar bitti artık. Tapuyu alırken ellerin titredi. Bugün anahtarı aldım ve öyle ağladım ki. Kızım neden ağlıyorsun anne dedi. Büyükler sevinince ağlar dedim. Çiçek gibi olacak evimiz dedim. Ayrı bir odam bile olmamıştı bu evde. Şu an hala ağlıyorum.
Ayy canım yaa , Rabbim içinize sindirsin . Kuzunla birlikte huzur içinde yaşayın bundan sonrasında inşallah
Size uygun olabilir hani varya kapatınca tv ünitesi gibi görünen açınca yatak odası takımı gibi olabilen mobilyalar ;)

ALLAH'ım güzel günlerde yavrunuzla beraber mutlu, huzurlu yaşamayı nasip etsin.Harikasınız:KK68:

images

kitaplık gibi bir rafla kendi yatak odan olabilir mesela.

Şu yazdıklarınız ağlattı beni gözlerim doldu istem dışı döküldü göz yaşım. Ne kadar mutlusunuz bu o kadar güzel ki.. Allah güle güle sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin içinize sine sine..

Önceki konularınızı biliyorum.
Çok mutlu oldum özellikle kızınız adına
Hayırlı olsun güle güle oturun ;)

yaşanır yaşanır. önce odalardan birini prensese döşeyin. orası onun odası olsun. sizde salona açılır kanepeler tarzında olan yataklardan alın. muhtemelen eviniz amerikan tipidir salon mutfak bitişik olanlardan. güzel bir bambu gibi olan masalar var. hem oturması rahat hem şık üstelik yemek yemeğe vs de uygun birde onlardan alın. fıstık gibi yaşayın. yeni hayatınızda mutluluklar dilerim :)

Sigarsin sigarsin canım oda kızının olur. Sende uyuyacagin zaman salonda uyursun illa yatak odasında uyumak şart değil. Ben 3+1 evde sadece salonu kullanıyorum kışın oh mis tv karşısında uyuyorum dağılacak sa bir yer dağılıyor en azından öbür odalar düzenli duruyor eşimde bende kışları odalara tikilmayiz
Hem o ev sana saray gelir saray . Olsunda bir göz oda olsun senin olsun .
Umarım artık huzur içinde yasarsiniz. .
Bu arada eşinle tekrar bir araya mi geldiniz?

Tek başıma almam mümkün değildi. Eşim aldı. Tapu benim üzerime. Sadece bir miktar ihtiyaç kredisi çekti ama maaş kartını bana bıraktı. 1500 çekiyorum geri kalan onda kalıyor. Krediyi ödüyorum. Bu arada şöyle bir gelişme oldu. Evi kiraya vereceğiz. Kendimiz 2+1 bir eve kiraya çıkacağız. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Bana yine akıl verin. Annem yine olay çıkaracak.

Back
X