Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım yaa , Rabbim içinize sindirsin . Kuzunla birlikte huzur içinde yaşayın bundan sonrasında inşallahKızım onbir yasında. Odanın biri onun. Diğer odayı hem yatak hem oturma odası olarak ve aynı zamanda şık bir şekilde düzenlemek istiyorum. Yıllardır çektiğim acılar bitti artık. Tapuyu alırken ellerin titredi. Bugün anahtarı aldım ve öyle ağladım ki. Kızım neden ağlıyorsun anne dedi. Büyükler sevinince ağlar dedim. Çiçek gibi olacak evimiz dedim. Ayrı bir odam bile olmamıştı bu evde. Şu an hala ağlıyorum.
Evet güzel fikir küçük evler için çok idealAyy canım yaa , Rabbim içinize sindirsin . Kuzunla birlikte huzur içinde yaşayın bundan sonrasında inşallah
Size uygun olabilir hani varya kapatınca tv ünitesi gibi görünen açınca yatak odası takımı gibi olabilen mobilyalar![]()
Şu yazdıklarınız ağlattı beni gözlerim doldu istem dışı döküldü göz yaşım. Ne kadar mutlusunuz bu o kadar güzel ki.. Allah güle güle sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin içinize sine sine..Kızım onbir yasında. Odanın biri onun. Diğer odayı hem yatak hem oturma odası olarak ve aynı zamanda şık bir şekilde düzenlemek istiyorum. Yıllardır çektiğim acılar bitti artık. Tapuyu alırken ellerin titredi. Bugün anahtarı aldım ve öyle ağladım ki. Kızım neden ağlıyorsun anne dedi. Büyükler sevinince ağlar dedim. Çiçek gibi olacak evimiz dedim. Ayrı bir odam bile olmamıştı bu evde. Şu an hala ağlıyorum.