canim selam,sen mesaya gidiyordun degil mi?guven ve mesayi karsilastirmistik hatirladim, oncelikle seni cok iyi anliyorum cunku gecen sali 3lu testim de yuksek risk cikti ve persembe gunu amniosentez yaptirdim, inan ki ilk ogrendigimde dunyam basima yikildi, cunku dr um en kotusune hazirlamam icin kendimi baya olumsuz konustu, erken dogum yaptiririz,bi daha hamile kalirsin yasin kucuk vs, oysa ben zaten hamile kalabilmek icin baya ugrasmistim ve tam umidimi kestigimde asilama yaptiracakken hamile kalmistim..her neyse kisacasi amniosentez yaptirdiktan sonra icim daha rahat, yaptirsam mi yaptirmasam mi diye cok dusundum, cunku dusuk riski var biliyorsun, ama soru isaretleriyle yasayamam dedim ve yaptirdim, 3 hafta sonra belli olacak sonucum, simdi zaman gecmiyor belki ama en azindan kesin sonucu ogrenebilecegim, bence sen de haftan geldiginde amniosentez yaptir,eminim mesada bu isi iyi yapan drlar vardir, dua etmek ve sabirla beklemekten baska yapacak bisey yok, hersey Allahtan, isyan etmemeliyiz,neden ben dememeliyiz bence...olumlu dusunursek hersey cok guzel olacak