• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-2 ay önce gördüğüm tuhaf rüya

buskes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
3
Rüyamda böyle parti gibi, düğün gibi bir şeydeydim. Hani insanlar falan var. Kalabalık bayağı böyle işte. Ona bakıyoruz, buna bakıyoruz. İlginç yani böyle... Güzel bir hava var aslında yani. Renkler şarkılar, hiçbir şey kötü hissettirmemişti.
Düğün olmasına rağmen ben tek gitmişim ama yine de insanlarla çok rahat kaynaşıyorum falan. Aralarda ne oldu çok hatırlamıyorum. Genel olarak herkes işte eğleniyor, sorun yok yani.
Daha sonra ben kanepe-yatak gibi bir yerde uyanıyorum. Ama uyuduğumu çok da hatırlamıyorum. Partinin/düğünün olduğu yerden ziyade tanıdık bi evin bi odasındayım tek başıma. Kalkıp aynaya bir bakıyorum. Kulağım kesilmiş ve geri dikilmiş.
Hatta iki kulağımı yanlış dikmişler falan böyle. Tam tersi gibi görünüyor. Ondan sonra nasıl oldu falan diyorum çok şaşırıyorum. Ama kulağımı söküp dikmişler dikiş izleri dahi taze duruyor ama ben hiçbir şey hissetmiyorum. Dokunuyorum ediyorum tık yok, korku da yok acı da sadece şaşkınlık. Daha sonra onu yapan doktora ulaşmaya çalışıyorum. Yanımda da bir arkadaşım var ama böyle çok da yardımcı olmuyor yani. İşte doktora ulaşmaya çalışıyoruz. Rüya boyunca işte onun ismini falan yazmaya çalışıyorum.

Yine aynı gece kocaman bir su kabı gördüm. Sürekli içtiğim kova gibi bir şeymiş. Dönüp ni bakıyorum içi çok pislenmiş. Bu rüya da bu kadardı.

Kendi kendime not almışım o sabah, böyle bir başlık görünce paylaşmak istedim

Güvendiğin insanlara dikkat et sanirim senin iyi niyetli olduğunu düşündüğün ama içten içe sana karşı art niyetli birileri var etrafinda

Back