- Emoji Skoru
- 178
- Puanlar
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de 7 gün var betahcg 0.2 acaba yükselir miBugün(16 kasım) kan tahlili verdim beta hcg 84 çıktı. Dün (15 kasımda) ise yaptığım kaset test silik de olsa pozitifti. Bat 14 kasımdı, öncesinde yaptıgım testlerde pozitif görememiştim. Kan tahlili de negatif çıkmıştı. Adet gecikmesini beklemek çok önemli
Yükselebilir adete üç gün kala <1.20 çıkmıştıMerhaba benim de 7 gün var betahcg 0.2 acaba yükselir mi
vay be ılk defa boyle bır sey duydum reglı 3 gun kala kanda çıkmaması , hayırlı ugurlu olsun canım benım.Bugün(16 kasım) kan tahlili verdim beta hcg 84 çıktı. Dün (15 kasımda) ise yaptığım kaset test silik de olsa pozitifti. Bat 14 kasımdı, öncesinde yaptıgım testlerde pozitif görememiştim. Kan tahlili de negatif çıkmıştı. Adet gecikmesini beklemek çok önemli
Simir testi için gitmiştim aslında orda bakıldı. Gebelik planlayanlar için rutin testleri yaptırdım amh fsh hsg hepsi normal inşallah yükselir benim deYükselebilir adete üç gün kala <1.20 çıkmıştı
Adet gecikmesiyle birlikte sırasıyla 84-130-255 beta değerlerini gördümsiz çok erken tahlil yaptırmışsınız
malesefMerhaba benim de 7 gün var betahcg 0.2 acaba yükselir mi
Maşallah çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ederim,bugun ilk kez ultrasonda göreceğim.İlk ve son kan tahlili sonuçlarım![]()
Benim de bugün adet günüm test yapmak istiyorum ama tereddüt ediyorum ama adet de olmadım inşallah vardır benim de bana da dua eder misinizMerhaba, bat 14 kasım belirtilerim olduğu için adete 3 gün kala (dün) kan tahlili verdim, 1,20 beta hcg sonuç geldi. Kaset testlerde negatif çıktı. Hcg değeri sonradan artıp bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim
merhaba durum ne bildirir misiniz bende 1.20 çıktıÇok teşekkür ederim,bugun ilk kez ultrasonda göreceğim.İlk ve son kan tahlili sonuçlarım![]()
Acaba 84 ü kaç gün sonra yaptırdınız bugün benim transfer sorası 9. Gün yaptım test 1.20 çıktı umudum hiç kalmadı daha yaptırmak istemiyorum bile adetime normale göre de 2-3 gün var dahaYükselebilir adete üç gün kala <1.20 çıkmıştı
Adet gecikmesiyle birlikte sırasıyla 84-130-255 beta değerlerini gördümsiz çok erken tahlil yaptırmışsınız
Bugün keseyi gördükmerhaba durum ne bildirir misiniz
Merhabalar benimde 22 Aralık'ta kan testi verdim betahcg 0.700 çıktı adetimede 6 gün vardı sizce yükselirmiMerhaba, bat 14 kasım belirtilerim olduğu için adete 3 gün kala (dün) kan tahlili verdim, 1,20 beta hcg sonuç geldi. Kaset testlerde negatif çıktı. Hcg değeri sonradan artıp bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim
Merhaba naptınız acaba yükselme oldumuMerhabalar benimde 22 Aralık'ta kan testi verdim betahcg 0.700 çıktı adetimede 6 gün vardı sizce yükselirmi