• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,20 beta hcg değeri değişir mi?

akcamee94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
178
Puanlar
103
Merhaba, bat 14 kasım belirtilerim olduğu için adete 3 gün kala (dün) kan tahlili verdim, 1,20 beta hcg sonuç geldi. Kaset testlerde negatif çıktı. Hcg değeri sonradan artıp bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim

Olabilir ama düşük bir ihtimal. Adet tarihiniz geçmemiş adet geçtikten 3-4 gün sonra tekrar idrar testi yapabilirsiniz.

Bugün(16 kasım) kan tahlili verdim beta hcg 84 çıktı. Dün (15 kasımda) ise yaptığım kaset test silik de olsa pozitifti. Bat 14 kasımdı, öncesinde yaptıgım testlerde pozitif görememiştim. Kan tahlili de negatif çıkmıştı. Adet gecikmesini beklemek çok önemli

Bugün(16 kasım) kan tahlili verdim beta hcg 84 çıktı. Dün (15 kasımda) ise yaptığım kaset test silik de olsa pozitifti. Bat 14 kasımdı, öncesinde yaptıgım testlerde pozitif görememiştim. Kan tahlili de negatif çıkmıştı. Adet gecikmesini beklemek çok önemli
Merhaba benim de 7 gün var betahcg 0.2 acaba yükselir mi

Bugün simir testi yaptırdım doktor uktrasonla da baktı edet yakın dedi 6-7 gün var. Doktorlar anlayabiliyor demek adet yaklaştığını da

Merhaba benim de 7 gün var betahcg 0.2 acaba yükselir mi
Yükselebilir adete üç gün kala <1.20 çıkmıştı
Adet gecikmesiyle birlikte sırasıyla 84-130-255 beta değerlerini gördüm 💝 siz çok erken tahlil yaptırmışsınız

vay be ılk defa boyle bır sey duydum reglı 3 gun kala kanda çıkmaması , hayırlı ugurlu olsun canım benım.

Adet gecikmesiyle birlikte sırasıyla 84-130-255 beta değerlerini gördüm 💝 siz çok erken tahlil yaptırmışsınız
Simir testi için gitmiştim aslında orda bakıldı. Gebelik planlayanlar için rutin testleri yaptırdım amh fsh hsg hepsi normal inşallah yükselir benim de 🤲🏻🤍

Çok teşekkür ederim,bugun ilk kez ultrasonda göreceğim.İlk ve son kan tahlili sonuçlarım❤️

Eklentiler

• 1000105540.webp
    1000105540.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 397
  • 1000105539.webp
    1000105539.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 400
Merhaba, bat 14 kasım belirtilerim olduğu için adete 3 gün kala (dün) kan tahlili verdim, 1,20 beta hcg sonuç geldi. Kaset testlerde negatif çıktı. Hcg değeri sonradan artıp bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim
Benim de bugün adet günüm test yapmak istiyorum ama tereddüt ediyorum ama adet de olmadım inşallah vardır benim de bana da dua eder misiniz

Acaba 84 ü kaç gün sonra yaptırdınız bugün benim transfer sorası 9. Gün yaptım test 1.20 çıktı umudum hiç kalmadı daha yaptırmak istemiyorum bile adetime normale göre de 2-3 gün var daha

Adet gecikmemin 3. günü yaptırmıştım

Merhabalar benimde 22 Aralık'ta kan testi verdim betahcg 0.700 çıktı adetimede 6 gün vardı sizce yükselirmi

Back
X