1.20 çıkıp hamile olan varmı?

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
bugün test yaptırdım sonuç1,20 çıktı 5 senedir ilk defa bu sonuç çıktı hep 0,100 çıkıyodu... doktorum testi 4 gün sonra tekrarlıyalım dedi.. benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen varsa nolurr söleyinnnn:gitme:

dün adet olmam gerekiyodu ben bu gün yaptırdım 1 gün geçti yani

Dr 4 gün sonra tekrar dediğine göre bir düşündüğü vardır belki bir bekle o tahlilin sonucunu bakalım

Dr 4 gün sonra tekrar dediğine göre bir düşündüğü vardır belki bir bekle o tahlilin sonucunu bakalım

mecbur beklicem artık ama ben çok merak ettim bu değer çıkıp hamile olan varmı diyeeyvahedigeldismile

mecbur beklicem artık ama ben çok merak ettim bu değer çıkıp hamile olan varmı diyeeyvahedigeldismile

Canım lütfen üzülmeyin inanın gönlüm sizlerle.Sizi çok iyi anlıyorum.Ancak arkadaşlar bu değerlerle hamile değilsin dediğine göre bir bildikleri var.Buna hazırlıklı ol.Ancak dr da 4 gün sonra dediğine göre onunda bir bildiği var bir bakacak demekki.Ben evli olmadığım için bilemiyorum tabii.Ama belki geç yerleşen bir gebelikmi acaba.Böyle bişi varmıki.Her ihtrimale hazırlıklı ol bence pozitif ve negatif.Kolay gelsin

Son düzenleme:
çok teşekür ederim cnm bakalım sabırla beklicem ama pek umudum kalmadı benim araştırdığıma göre:sinifsinif:

ahh kıyamam ben sana....
topik bilem acmışşş..canım benim inş. hrşey gönlünce olsun inş..
senin mucizenin gelmesi cok dua ediyorum...

Duacıyız bunu unutma ve dediğim gibi 2 sonucada hazırlıklı ol.Negatif olursa bedbin olma sakın inş en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun peki 5 senelik evliymişsin sebebi yokmu bu durumun

canım inşallah hamilesindir inşallahhhh
inşallaa yaaaa allaahhh razı olsunnn hepinizdennnnnnolumunekankayizsmile

Duacıyız bunu unutma ve dediğim gibi 2 sonucada hazırlıklı ol.Negatif olursa bedbin olma sakın inş en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun peki 5 senelik evliymişsin sebebi yokmu bu durumun

olmazmıı sebebii tabiki varr tüplerimde problem vardı ameliyat oldumm ama hala hamile kalamadım:sinifsinif:

ahh kıyamam ben sana....
topik bilem acmışşş..canım benim inş. hrşey gönlünce olsun inş..
senin mucizenin gelmesi cok dua ediyorum...

olumunekankayizsmilenapıyım bacım yaa bi umut dedim belki vardır öle olan ama bir kişinin yazısını okudumm azcuk umutlandımmm ama artık takmıyorum varsada yoksadaaa:lepi:

yazdiklarini okudum canim cok merak ettim insallah allah gonlune gore versin
insallah hamissindir ne zaman sonuc alicaksin merak erttim de

yazdiklarini okudum canim cok merak ettim insallah allah gonlune gore versin
insallah hamissindir ne zaman sonuc alicaksin merak erttim de

cnm sonucum düşük çıkınca doktor negatif ama 4 gün sonra tekarar bakalım yükselebilir dedi ama 4 gün sonrası cumartesiye geliyo ve ben pazartesiye kadar bekliycem öle gitcem pazrtesiye kadar gelmezse kırmızılarım tabiii hemen yazıcam buraya sonucu olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…