Eğer yumurtlama üstünden 14 gün geçtikten sonra kan testi verdiyseniz ve bu sonuç çıktıysa yükselmez geç döllenme desek bile sonucun hiç değilse 5 üstü olması beklenir siz ne zaman verdiniz kanı peki ? Reglden önce miKizlar 1,30 veya civarinda olusan degerler sonradan yukselir mi basina gelen var mi aranizda
Reglden sonra verdim doktorun yorumu negatif olarakta pozitif olarak da yorumlayamayiz dedi yukselebilecegi icin takip gerekli diye kadin doguma yonlendirdi merak ettigim bu degerde olup yukselen var mi acabaEğer yumurtlama üstünden 14 gün geçtikten sonra kan testi verdiyseniz ve bu sonuç çıktıysa yükselmez geç döllenme desek bile sonucun hiç değilse 5 üstü olması beklenir siz ne zaman verdiniz kanı peki ? Reglden önce mi
regl gecikmesi varsa ve kan verdiyseniz bu değer çok düşük zaten 5 altı negatif 5-10 arası şüpheli oluyor aslında benim bildiğim ve burada yazılanlar da bep bu şekilde ama doktorunuz ne demişse ona uymak gerek tabii. Hayırlısı olsunReglden sonra verdim doktorun yorumu negatif olarakta pozitif olarak da yorumlayamayiz dedi yukselebilecegi icin takip gerekli diye kadin doguma yonlendirdi merak ettigim bu degerde olup yukselen var mi acaba
Ne bileyim acikcasi ben de sasirdim bunu duyunca ama sifir ustune cikmasi bile dusuk de olsa deger olarak sayiliyormus yani 5 ten baslamiyormus onu anladim moralim bozuldu bayagi cunku pembe lekelenmem oldu ve devami yok kimyasal gebelikte deger bayagi yuksek oluyormus gec dollenme mi acaba ya da hicbiri mi bilemedim gecikmem olduktan sonra basladi gogus agrisi bel agrisi ay ne olacaksa olsa ya yoksa eger sabaha regl olayim insallahregl gecikmesi varsa ve kan verdiyseniz bu değer çok düşük zaten 5 altı negatif 5-10 arası şüpheli oluyor aslında benim bildiğim ve burada yazılanlar da bep bu şekilde ama doktorunuz ne demişse ona uymak gerek tabii. Hayırlısı olsun
Evet kimyasal değil bence de çünkü o daha farklı oluyor. Belli olmaz kadın doğuma gidin veya kan verdikten 2 gün geçtikten sonra yeniden kan verin artış olmuş mu ona bakın karışık bir durum malesef belirsizlik insanı en çok yoran şeyNe bileyim acikcasi ben de sasirdim bunu duyunca ama sifir ustune cikmasi bile dusuk de olsa deger olarak sayiliyormus yani 5 ten baslamiyormus onu anladim moralim bozuldu bayagi cunku pembe lekelenmem oldu ve devami yok kimyasal gebelikte deger bayagi yuksek oluyormus gec dollenme mi acaba ya da hicbiri mi bilemedim gecikmem olduktan sonra basladi gogus agrisi bel agrisi ay ne olacaksa olsa ya yoksa eger sabaha regl olayim insallah
Aynen oyle net bi sekilde negatif olsa boyle yipratmazdi beni ayni sekilde soyledi takip gerekli dedi icimde patladi suan sinir yapti bendeEvet kimyasal değil bence de çünkü o daha farklı oluyor. Belli olmaz kadın doğuma gidin veya kan verdikten 2 gün geçtikten sonra yeniden kan verin artış olmuş mu ona bakın karışık bir durum malesef belirsizlik insanı en çok yoran şey
Sakin olllAynen oyle net bi sekilde negatif olsa boyle yipratmazdi beni ayni sekilde soyledi takip gerekli dedi icimde patladi suan sinir yapti bende
1,30 nedir ama bacim ya nedir yani sifir ol daha iyi yani bunun icin kadin doguma gitmeye utanirim ben ya aglicam utanmasamSakin olllbiliyorum acaba mı duygusunu ama en iyisi kadın doğuma git işin uzmanı olan doktorlardan duy da için rahatlasın pozitif veya negatif arafta kalmaktan iyidir.
Hamilelik hormonlarımız bile bizimle eğleniyor sanırım1,30 nedir ama bacim ya nedir yani sifir ol daha iyi yani bunun icin kadin doguma gitmeye utanirim ben ya aglicam utanmasam
Estagfurullah canim sagolasin bana cevap verdin dikkate aldin cok tesekkur ederim bu bile bana iyi geldi :) gercekten hormonlarimdan nefret ettim ama artik :)Hamilelik hormonlarımız bile bizimle eğleniyor sanırımağlanacak halimize gülelim mi be neyse tamam sakin ol ve kadın doğuma da şey de böyle çıktı negatif de değil pozitif de değil denildi negatifse ben neden regl olamıyorum pozitifise neden bu değer böyle bilemiyorum de. Yani tabi estağfurullah akıl vermek amaçlı değil tavsiye çünkü mecburen negatifse dahi regl gecikmesi yaşadığın için kadın doğuma görünmek gerekecek
Ne bileyim acikcasi ben de sasirdim bunu duyunca ama sifir ustune cikmasi bile dusuk de olsa deger olarak sayiliyormus yani 5 ten baslamiyormus onu anladim moralim bozuldu bayagi cunku pembe lekelenmem oldu ve devami yok kimyasal gebelikte deger bayagi yuksek oluyormus gec dollenme mi acaba ya da hicbiri mi bilemedim gecikmem olduktan sonra basladi gogus agrisi bel agrisi ay ne olacaksa olsa ya yoksa eger sabaha regl olayim insallah
Bekleyip gorecegiz belliki ben hamile degilim bosu bosuna uzdum kendimiBen tüp bebek tedavisi görüyorum
Gecen senelerde transfer sonrasi degerim 13 çıktı, akabinde düştü ve ben kimyasal oldu dedigimde doktorum biz bu değeri pek saymayiz , negatif olarak degerlendiririz demisti.
Ilk basladigim sene baska bir hastanede tedavi görüyordum, ilk transferim sonrasi değerim 17 idi , o zamanda yine doktor asistani bana suan net hamilesin diyemeyiz gri alanda degeriniz demisti
Rica ederim ne demek hep buradayımEstagfurullah canim sagolasin bana cevap verdin dikkate aldin cok tesekkur ederim bu bile bana iyi geldi :) gercekten hormonlarimdan nefret ettim ama artik :)
Tesekkur ederim:) ama kendimi bosuna kandiriyorum belliki buraya guzel bir haber yazamayacagimRica ederim ne demek hep buradayım
Aynı hisler bende de varrTesekkur ederim:) ama kendimi bosuna kandiriyorum belliki buraya guzel bir haber yazamayacagim
Insallah canim ne yapalim Allah ol derse olacak... su uzuntuyu atmak da bi zaman aliyor isteAynı hisler bende de varr2 gebelik kaybım var hiç kalp atışı alamadığımız bir gün ben de buraya güzel haberlerle gelmek istiyorum inşallah nasip olur biz de güzel haberlerle geliriz
TesekkurlerReglime 6- 7 gün vardı beta 1.6 çıkmıştı hemşire bu değer yükselmez negatif demişti. Öylede oldu yukselmedi. Gecen ay da <<2 küçüktü 6 gunluk gecikmeyle regl oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?