1,30 beta degeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım 0 çıkması ve 4 çıkması neredeyse aynı gibi, 5in altı direkt negatif olarak değerlendirilir doktor neden öyle diyip seni ümitlendirmiş anlamadım ki onlar her olaya vaka gözüyle bakıyor biz tabi ki kendimiz yaşadığımız için daha duygusal oluyoruz. Sen canını sıkma sakın vardır mutlaka bir zamanı, en güzel zamanda gelir bebişin sana inşallah ama ben de hamilelik beklediğim aylarda regli gecikmesi yaşıyordum o yüzden çok iyi anlıyorum hormon testlerin normal çıktıysa malesef bu gecikmeler psilolojik oluyor gebelik beklediğimiz için.

Arkadaşlar da doğru söylüyor yani beklenen adet gecikmesi varsa geç döllenme bile olsa değer 10 un üzerine çıkardı 5 günlük gecikmede ancak o şekilde pozitif anlamlı bir sonuç olurdu

Herkese tesekkur ederim hanimlar henuz adet olmadim ama olmayi bekliyorum hamile olmadigima ikna oldum yardimlariniz icin tesekkur ederim

Herkese tesekkur ederim hanimlar henuz adet olmadim ama olmayi bekliyorum hamile olmadigima ikna oldum yardimlariniz icin tesekkur ederim

Rabbim inşallah kucaginiza sağlıklı sıhhatli evlatları almanizi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…