• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-30 kasım hamilelik bekleyenler

Merhaba. Benimde yumurtlama günüm de 22-23 ekimdi ve ilişkiye girdik.(Döngü 22 gün) 5 Kasım da (bugün)regl olmam gerekiyordu. Normal de regl e 1 hafta kala kasık ağrısı veya sızı olurdu , yada belim ağrırdı bugüne kadar daha belirti olmadı. Şaşırdım hiç regl olacak gibi değilim sadece göğüslerim dolgun ve akıntı 2 haftadır da uykularım arttı halsizleştim. Şuan regl olacak mıyım diye beklemedeyim hala olmadım bu durumu yaşayanlar var mı ?

Merhaba. Benimde yumurtlama günüm de 22-23 ekimdi ve ilişkiye girdik.(Döngü 22 gün) 5 Kasım da (bugün)regl olmam gerekiyordu. Normal de regl e 1 hafta kala kasık ağrısı veya sızı olurdu , yada belim ağrırdı bugüne kadar daha belirti olmadı. Şaşırdım hiç regl olacak gibi değilim sadece göğüslerim dolgun ve akıntı 2 haftadır da uykularım arttı halsizleştim. Şuan regl olacak mıyım diye beklemedeyim hala olmadım bu durumu yaşayanlar var mı ?
Regln geçtiyse normalde de düzenliyse bence bi test yap . Ben de gündüzleri hep bi uyku hali var senin gibi ama tabi regl tarihime var daha

Bencede test yap bi en azından şüphe kalmaz içinde

Kızlar kafam karıştı pik gören var mi

Eklentiler

• 1000022089.webp
    1000022089.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000022088.webp
    1000022088.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 24
Bn varım aynı durumu yaşıyorum şuan. Bat 6 kasımdı benimde ama bazen 3-4 gün oynama olabiliyor. Bekliyorum bnde.

Kızlar sat 18 Ekim bitişi 22 Ekim, normalde takvime göre yumurtlama günüm 3 kasımdı ancak ovulasyon testine göre 5-6 kasımda yumurtladım. 4 kasımda korunmasız ilişkim oldu sonrasında pik günlerine denk gelemedik. Şu ana kadar da belirti yaşamadım zaten bu kadar erken mümkün değil. Adet tarihim 17si takvime göre ama yumurtlama tarihime göre 19-20si gibi adet olacağım. Belki bir ihtimal olur diye burdan takip etmek adına yazıyorum

Bat 11 kasım dün gece mide bulantısından uyuyamadım bu kadar erken mide bulantısı olabiliyor muydu ya göğüs uçlarım da acıyor

Back
X