• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-30 kasım hamilelik bekleyenler

Awox dün yaptım kuruma bile çıkartmadı. Belki testte hata vardır. Adet gününüzde tekrar edin. 3 gün önce çıktıysa daha belirgin hale gelir.
Ay ins öyledır acaba kımyasalmı oldu dedım cunku dun vardı bugun yok atayım bı bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_0082.webp
    IMG_0082.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0081.webp
    IMG_0081.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_0080.webp
    IMG_0080.webp
    29 KB · Görüntüleme: 34
Bunlar dünki testler
Normalde buraya atıldığı zaman kalite düşer ve net görünmez ama pembelik görünüyor kuruma gibi değil bence kuruma daha mor gri bir çizgi oluyor. Sizi boş yere umutlandırmak istemem ama isterseniz bir kan verin hem net sonuç alırsınız hem de gidişatı izlersiniz dediğiniz gibi kimyasal olursa düşer ama önce düşüp ardından yükselme yaşayanlar da var.

Normalde buraya atıldığı zaman kalite düşer ve net görünmez ama pembelik görünüyor kuruma gibi değil bence kuruma daha mor gri bir çizgi oluyor. Sizi boş yere umutlandırmak istemem ama isterseniz bir kan verin hem net sonuç alırsınız hem de gidişatı izlersiniz dediğiniz gibi kimyasal olursa düşer ama önce düşüp ardından yükselme yaşayanlar da var.kalıte
Normalde buraya atıldığı zaman kalite düşer ve net görünmez ama pembelik görünüyor kuruma gibi değil bence kuruma daha mor gri bir çizgi oluyor. Sizi boş yere umutlandırmak istemem ama isterseniz bir kan verin hem net sonuç alırsınız hem de gidişatı izlersiniz dediğiniz gibi kimyasal olursa düşer ama önce düşüp ardından yükselme yaşayanlar da var.
kal

Kalite düşüyor gercekden dün kırmızılık gözle gorunuyordu bugun bısey cıkmaması kimyasalmı oldu acaba düşündürdü beni adetıme 3 gün var daha hayırlısı bakalım ya olmasa dünde cıkmazdı degılmı?

Kalite düşüyor gercekden dün kırmızılık gözle gorunuyordu bugun bısey cıkmaması kimyasalmı oldu acaba düşündürdü beni adetıme 3 gün var daha hayırlısı bakalım ya olmasa dünde cıkmazdı degılmı?
İnşallah vardır canım bn çok kez yalancı pozitif gördüm ama awox da hiç çıkmadı

İkisinde de silik görüyorum ama ya tam hCG yükselmediği için bu şekilde çıkıyor ya ya kuruma. Ama kurumalar da da hiç pembe alt tonlu görmedim. Bnde heyecanlandım bi kanmı verseniz
Ben bıde predıctor yaptım dayanamadımda🤭

Eklentiler

• IMG_0139.webp
    IMG_0139.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 32
Ayy görünüyor işte hepsinde çıktığına göre kanda da sevindirici haber alacağız inşallah tüm testlerin hatalı olma şansı yok 🥰
Ay ins canım sabah yaptıgımda cok cok ailik cıktı awox o benı aupheye dusurdu bıraz somra bırdaha yaptım falan en sonda predıctor yaptım artık sonucda böyle cıkdı

Back
X