Bebek İkinci El 1,5-2 Yaş Erkek Çocuk Hiç Kullanılmamış Etiketli Kıyafet Arıyorum..

bendekini tekrar düşünür müsün canım?

Eki Görüntüle 1088016

Sağol canım, seninle bu ürünleri takas düşünmüştük, eşime sorucam dedin, bir daha bana haber bile vermedin, o yüzden ürünlerini düşünmüyorum.

Bir de arkadaşlar eğer birden fazla ürünle takım yapılacak gibi varsa elinizde her parçanın da etiketli olmasını istiyorum..Hediye olacağı için...

İlgilenen arkadaşlara bolca teşekkürlerr..

ayyy vermedim mi canım çook özür dilerim,biara baya yoğundum o karmaşada unutmuşum,lütfen kusura bakma. eşim şuan büyük olacağı için efe kıyafetini istememişti.
umarım istediğin gibi bulursun,iyi alışverişler.(buarada her zaman takasa açığım,başka ürünlerin varsa takas yapabiliriz,mesela çadırı kaçırmışım )

Biraz arada kaynamışım desene :44: neyse geç de olsa konuyu açıklığa kavuşturduğun için teşekkürler, efe kıyafetini sattım bende canım, ana sınıfı öğrencisine gitti, bakalım başka bir şey nasip olursa yine konuşuruz, hoşçakal

sevindim canım, oğluşa hayırlı olsun biz daha 1.5 yaşındayız uzuun zaman vardı bize haberleşiriz canım,byy

... sitesini tavsiye ederim.
ürünlerin hepsi ithal ve gönderi çok hızlı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…